Skriveno u raju

Teška tragedija, spletke i romansa: Hit-seriju 'Skriveno u raju' gledajte odmah na platformi Voyo

Hvaljenu seriju 'Skriveno u raju' gledajte odmah na platformi Voyo bez reklama, a prvu epizodu možete pogledati i večeras u 20:15 na RTL-u

RTL.hr
13.05.2024 08:35

Uzbudljiva serija 'Skriveno u raju', nastala u produkciji slovenskog POP TV-a, odvija se u Ljubljani i istarskom kampu Paradiso u kojem protagonisti traže utočište od užurbanog života. Student medicine Mark dolazi sa svojim djedom, kirurgom Edvardom, a naizgled on ima sve, zajamčenu uspješnu karijeru u obiteljskoj klinici i lagodan život, ali iza njegovog cinizma i nepristupačnosti, krije se tragičan događaj iz prošlosti koji mu je promijenilo život i prioritete, zbog čega često dolazi u sukob s članovima svoje obitelji. 

Matej Zemljič i Gaja Filač, Skriveno u raju
Matej Zemljič i Gaja Filač, Skriveno u raju FOTO: RTL

Tu je i Markova majka Julija, poduzetnica i liječnica iz Ljubljane, gdje vodi obiteljski posao, kliniku koju se trudi svim silama učiniti poznatom i uspješnom. U kampu se nalazi i obitelj Kovač koja godinama posjećuje odmaralište. Kamp je prepun događanja te, iako se naizgled čini da je ispred njih još jedno bezbrižno ljeto, iza kulisa se zbiva prava drama!

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL

Nakon dramatičnog spašavanja, Mark se zbližava s Larom Dolenc, mladom aktivisticom i ekologinjom. Larina prošlost obilježena je tragičnim događajem, u nesreći na moru izgubila je oca sa samo 17 godina. Očeva smrt teško ju je pogodila, ali je morala ostati jaka zbog majke koja i nakon pet godina duboko tuguje. Ljeto u kampu za nju je prilika da radi ono što voli i nakratko zaboravi svakodnevicu.

Zala Đurić, Skriveno u raju
Zala Đurić, Skriveno u raju FOTO: RTL

Od prvih bezbrižnih ljetnih iskrica, među njima se počne rađati ljubav, no rane prošlosti, spletke, zakulisne igrice i brojne tajne otežat će sve i neće im dopustiti da potpuno uživaju u onome što je trebalo biti njihovo ljeto iz snova. Istovremeno, ljubljanska liječnička mafija, čiji je cilj privatizacija zdravstvenog sustava, stvara dodatne komplikacije koje utječu na dio gostiju u kampu...

Glavne uloge Marka i Lare, koji su sjajno dočarali bezbrižne iskre ljetne ljubavi, ponijeli su mladi slovenski glumci Gaja Filač i Matej Zemlić.

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL

U seriji su svoje mjesto našla i trojjica hrvatskih glumaca. Alen Šalinović, član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice domaćih dramskih serija, utjelovio je Hrvoja Hrvatina, vlasnika istarskog kampa Paradiso u koji stižu protagonisti serije. Ovom druželjubivom i glasnom Istrijanu, njegovi su gosti kao druga obitelj. Uz njega, tu je i mladi perspektivni Makaranin Matino Antunović, koji igra Hrvojeva nećaka Dinu, koji ljeta u kampu provodi od ranog djetinjstva, a vodi i tečaj ronjenja. Odnos njega i Lare prepun je ljubomornih iskrica, a on se neće ustručavati da je proba zauvijek udaljiti od Marka.

Seriju 'Skriveno u raju' gledajte na RTL-u od 20:15 sati svakog radnog dana te na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: