Skriveno u raju

Zbog ove serije snimane u Istri, u Sloveniji trenutačno vlada prava ludnica: 'Skriveno u raju' večeras stiže na RTL!

Večeras od 20.15 sati na RTL-u s emitiranjem kreće 'Skriveno u raju', slovenska hit-serija koja donosi dašak ljeta, života u kampu i slatkih ljetnih romansi, ali i brojne drame i intrige. Nova epizoda dostupna je 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

RTL.hr
13.05.2024 13:00

Ova serija za sve generacije snimana dijelom u Ljubljani, a dijelom u Novigradu, koji je poslužio kao predivna kulisa za kamp Paradiso u koji na odmor stižu protagonisti, zanimljiva priča i sjajna glumačka ekipa ubrzo su osvojili srca slovenskih gledatelja.

Osim popularnih slovenskih glumaca, kao što su Zala Đurić – kći Branka Đurića Đure, Gaja Filač, Matej Zemljić, Aleš Valič, Sabina Kogovšek, Blaž Valič, Mei Rabič, Vesna Pernarčič, svoje mjesto u seriji našla su i trojica hrvatskih glumaca. 

Skriveno u raju - Lara, Dino, Mark
Skriveno u raju - Lara, Dino, Mark FOTO: RTL

Alen Šalinović, član ansambla zagrebačkog HNK i poznato lice domaćih dramskih serija, utjelovio je Hrvoja Hrvatina, vlasnika istarskog kampa Paradiso u koji stižu protagonisti serije. Uz njega, tu je i mladi perspektivni Makaranin Matino Antunović, koji igra njegova nećaka Dinu, glavnog zavodnika u kampu. U seriji glumi i poznati hrvatski televizijski, filmski i kazališni glumac Aleksandar Cvjetković, u ulozi bogatog hrvatskog biznismena i investitora Damira Šarića.

Skriveno u raju - obitelj Kovač
Skriveno u raju - obitelj Kovač FOTO: RTL

Sada ova priča o ljetnoj romansi u istarskom kampu, ali i tajnama njegovih gostiju stiže u Lijepu Našu, a već prvu epizodu, koja donosi brojna uzbuđenja, gledatelji mogu pratiti već večeras od 20.15 sati na RTL-u.

Proslavljeni ljubljanski kirurg Edvard Steiner (Aleš Valič) i njegov unuk Mark (Matej Zemljič) sigurni su da će imati nezaboravno ljeto te zajedno stižu u kamp Paradiso, gdje ih čeka vlasnik Hrvoje (Alen Šalinović). Edvarda uz kamp vežu brojne uspomene te želi da sve to doživi i njegov unuk. Markova majke brine o poslovanju obiteljske klinike U Ljubljani, no tamošnja medicinska mafija, koja želi privatizirati slovensko zdravstvo, pravi joj brojne probleme i hitno joj treba očeva podrška. Kamp je pun različitih gostiju, a među njima je i obitelj Kovač, na čelu koje je brbljava i vrlo poduzetna mama Meri...

Skriveno u raju -  Mark i Edvard
Skriveno u raju - Mark i Edvard FOTO: RTL

Tijekom prve šetnje u kampu Mark slučajno upoznaje Laru (Gaja Filač), simpatičnu aktivisticu i biologinju koja mu se nakon susreta ne prestaje motati po glavi. No put do Larina srca moglo bi biti teško naći – prati je strašna obiteljska tragedija koja joj je zauvijek promijenila život, a u kampu s njom ljeto provodi i njezin atraktivni dečko, instruktor ronjenja Dino (Matino Antunović)...

U idiličnom kampu Paradiso planut će prve romantične iskre, no tajne godinama skrivene u morskim dubinama prije ili kasnije isplivat će na površinu. Hoće li ljubav moći nadvladati sve izazove i prepreke?

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL

Ogromnu popularnost serije u susjednoj Sloveniji potvrđuje i vojska fanova koja se prije nekoliko dana družila s glumcima u slovenskom glavnom gradu. Autograme i fotografije s omiljenim glumcima željeli su i unuci i bake, a riječi uvodne pjesme 'Anđeo i vrag' koju pjeva Hrvatima poznata zvijezda Luka Basi znaju baš svi! 

Skriveno u raju - meet&greet
Skriveno u raju - meet&greet FOTO: RTL

Stvarno sam se iznenadila, nisam očekivala toliko ljudi!" kaže Zala Đurić, koja se nada da će seriju ubrzo zavoljeti i hrvatski gledatelji, a posebno joj se svidjelo što je set bio upravo na hrvatskoj obali koju obožava. 

Skriveno u raju - meet&greet Matej Zemljič
Skriveno u raju - meet&greet Matej Zemljič FOTO: RTL

Malo mi je šokantno, nisam to još doživio! Čuo sam neke reakcije kolega kako kotira serija, ali prvi put sam sad bio na terenu i uvjerio se!" opisuje susret s brojnim fanovima i naš talentirani glumac Matino Antunović.

Trenutačno najpopularnija serija u Sloveniji spremna je osvojiti i hrvatske gledatelje, a zbog čega je tako neodoljiva svima, pogledajte već večeras od 20.15 sati na RTL-u. Nova epizoda 'Skriveno u raju' dostupna je 24 sata prije prikazivanja na televiziji na streaming platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: