Skriveno u raju

Zvijezda hit-serije pokazala isklesani torzo na Jadranu: 'Sezona otvorena'

Matej Zemljič, zvijezda serije 'Skriveno u raju' objavila je fotografije s hrvatske obale

RTL.hr
10.06.2024 13:00

Matej Zemljič utjelovio je glavnu ulogu Marka, zgodnog studenta medicine u hit-seriji 'Skriveno u raju' koju možete pratiti svaki od ponedjeljka do petka na RTL-u, a 24 sata ranije novu epizodu možete pogledati na platformi Voyo. "Utjelovio sam Marka Steinera, koji dolazi iz bogate liječničke obitelji. Prilično je melankoličan i nema puno prijatelja. Ponekad je čak ciničan i zbog toga često djeluje pomalo umišljeno. No zapravo, sve to je samo fasada iza koje skriva svoje traumatično iskustvo iz prošlosti", ispričao je glumac. 

Skriveno u raju
Skriveno u raju FOTO: RTL.hr

Matej je napisao na Instagramu da je otvorio sezonu kupanja na Malom Lošinju i objavio je nekoliko fotografija. Otkrio je u kakvoj hrani uživa te je pokazao svoj isklesani torzo. 

"Vidi se da imaš dobrog trenera", "Vrhunsko", "Prezgodan", poručili su mu pratitelji. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, Matej je nedavno otkrio da je njegovo srce i dalje slobodno. "Svi me stalno pitaju to. Trenutno sam slobodan. U međuvremenu idem na spojeve, imao sam veze od nekoliko mjeseci, ali iz toga se nije ništa ozbiljno razvilo. No zasad mi tako i odgovara, posebno zbog toga što toliko radim, pa mi je baš lijepo biti slobodan i na taj način. Tek kada možete biti sami sa sobom, možete uvesti drugu osobu u svoj život i uspostaviti neki odnos", ispričao je mladi glumac. 

Skriveno u raju - Matej i Gaja
Skriveno u raju - Matej i Gaja FOTO: RTL

Hvaljenu seriju  'Skriveno u raju'svaki radni dan od 20.15 sati na RTL-u te na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'SKRIVENO U RAJU':