Superpar

Danijela i Josip iz 'Superpara' prekinuli nakon 7 godina, a on je nedavno za RTL.hr pričao o prosidbi

Josip i Danijela bili su zajedno sedam godina, a on ju je htio zaprositi ove godine

RTL.hr
04.03.2024 08:27

Josip Ajduk i njegova djevojka Danijela Dragović natjecali su se u prvoj sezoni 'Superpara', a bili su jedan od najupečatljivijih parova. Mladi Imoćanin otkrio je na svojim Instagram storyjima da su prekinuli nakon sedam godina veze. 

Naime, podijelio je crnobijelu fotografiju na kojoj se grle i stavio pjesmu 'Jednom kad noć' od Opće opasnosti. Nakon toga je pokazao reakcije svojih prijatelja na njegovu objavu. "A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se", napisao mu je netko. "Tako je, sestro moja", odgovorio je Josip. 

Josip Ajduk i Danijela Dragojević
Josip Ajduk i Danijela Dragojević FOTO: Instagram

Dobio je još jedan sličan komentar, a u posljednjem mu je prijatelj napisao da je mlad i ima život pred sobom. "Bolje ne biti u vezi nego biti u vezi kako ne treba i bolje prekinuti nakon sedam godina nego nakon 10 ili 15. Fokusiraj se sad na sebe sad i na posao. Makni misli s toga", savjetovao mu je. 

Josip Ajduk
Josip Ajduk FOTO: Instagram

Danijela je na svom Instagram profilu maknula sve objave. 

Danijela Dragović
Danijela Dragović FOTO: Instagram

Inače, Josip je nedavno za RTL.hr otkrio da su se on i Danijela vratili u Hrvatsku te da razmišlja o ženidbi. "Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se natrag u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama",  rekao je. 

Priželjkivao je i da njegova veza s Danijelom ode korak dalje. "Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim", istaknuo je Josip. 

Show 'Superpar' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':