Superpar

EKSKLUZIVNO Danijela iz 'Superpara' za RTL.hr o prekidu: 'Već ima drugu djevojku, otišao je s njom'

Danijela je otvoreno progovorila o prekidu s Josipom te je istaknula da je sve to iza nje i spremna je ponovno stati na svoje dvije noge i biti sretna i zadovoljna

RTL.hr
05.03.2024 08:18

Gledatelji su upoznali Danijelu Dragović i Josipa Ajduka kroz popularni RTL-ov show 'Superpar', a prekinuli su prošlog vikenda nakon sedam godina veze. Vijest o tome Josip je objavio na društvenim mrežama te je potom ekskluzivno za RTL.hr otkrio detalje. 

"Dogodilo se to da me je ostavila bez trunke osjećaja i prekinula je našu vezu preko poruka. Hladno me ostavila preko poruke. Nisam joj davao dovoljno pažnje, priznajem i znam to i izgubio sam je. Ona je odlučila da je kraj, da nema povratka, da je gotovo. Ostavila me kao da nikad nije bila tu", ispričao je mladi Imoćanin. 

Josip Ajduk i Danijela Dragović
Josip Ajduk i Danijela Dragović FOTO: Instagram

Sada je za RTL.hr svoju strane priče otkrila Danijela.

"Ja sam prekinula s njim i da, preko poruka. On je bio na poslu. Dogodila se situacija. Družila sam se s prijateljem od sestre koji ima 17 godina. Josip ga zna, družili su se. Nije netko nepoznat. Josip je ljubomoran na njega. Misli da mi je netko napunio uši protiv njega. Meni je Josip poslao poruku da ne bi on prekinuo sa mnom zbog toga kad dođe doma i onda sam ja ostavila njega. Sastavila sam mu zadnju poruku da su to moje želje. Uživo smo isto pričali. Mirno smo razgovarali. Rekla sam mu svoje želje. Normalno da mi je teško i da sam plakala u četiri zida. Meni je u glavi da se fokusiram samo na sebe. Ja želim da bude gotovo i jedino što može ispoštovati je da me pusti na miru", ispričala je. 

"Ne želim reći ništa ružno o njemu. Mogu neke stvari zadržati za sebe. Skupa smo sedam godina. Nakupilo se dosta toga. Imala sam traume iz djetinjstva oko kojih mi nije pomogao. Živjeli smo zajedno i sve, ali kad bismo se svađali, spominjao je moje traume, moje roditelje, manipulirao je. Smatram da je manipulator i da i sad manipulira", dodala je Danijela. 

Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar
Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar FOTO: Instagram

Kaže da je davnih dala trebala izaći iz te veze, a smatra da je uvijek davala sto posto sebe u njihovom odnosu. "Kad sam razmišljala o prekidu, govorila sam si da smo dugo zajedno, sedam godina. Pola godine sam razmišljala o tome da ga ostavim. Vidjela sam da sam izgubila sebe. Vidim kakva sam u društvu s njim, a kakva sam s prijateljima i sestrama. On svaku moju sreću potiskuje na neki način. Ako se glasno smijem, kaže mi da se stišam", objasnila je.

Ističe kako ne može reći da joj nije pomogao i bio podrška jer stvarno jest i na tome će mu uvijek biti zahvalna. "Mislim da je trenutak da gledam sebe. Ne ostavljam ga radi treće osobe. Želim imati mir nakon toliko godina. Želim poraditi na sebi, biti sretna jer ja već dugo u ovoj vezi nisam dugo sretna. Znam i ja imati svojih ružnih dana, biti bahata, ali to je s nekim razlogom. Sad smo trenutno blokirani jedno drugome. Poslao mi je kilometarsku poruku u kojoj prvo kaže da me voli, a onda u sljedećem trenutku mrzi. Ponovno se služi manipulacijom", ispričala je Danijela. 

Danijela i Josip
Danijela i Josip FOTO: Privatna fotografija

Istaknula je da u sedam godina nikad nije prevarila Josipa. "Nisam ni pomislila na to. Izlazim čista obraza. On mene je milijun puta. Misli da ne znam, ali sve znam. Sve su se te cure meni javile. On već ima drugu djevojku. Na nekoliko dana je otišao s njom, a tvrdio je da me ne vara s njom. Prije nego što je otišao s njom slao mi je poruke: 'Oprosti, popravit ću se' i na kraju od s njom. Zajedno u apartmanu snimaju za društvene mreže", otkrila je Danijela. 

Objasnila je kako još neko vrijeme će dijeliti stan jer su takve okolnosti, a onda će Josip odseliti. Kaže kako je donijela konačnu odluku i da želi završiti s ovim dijelom života. 

"Mirna sam zbog ove odluke. Više nema povratka natrag. Želim stati na svoje dvije noge ponovno i biti sretna i zadovoljna sama sa sobom", zaključila je Danijela. 

Show 'Superpar' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':