Superpar

Josip i Danijela više nisu skupa, a u prvoj sezoni 'Superpara' bili su urnebesni: Sjećate se njihovih izjava?

Gledatelji su upoznali Josipa i Danijelu u prvoj sezoni 'Superpara', a nasmijavali su ih svojim izjavama

RTL.hr
05.03.2024 08:00

Danijela Dragović i Josip Ajduk osvojili su simpatije gledatelja nakon što su se pojavili u prvoj sezoni 'Superpara' u kojoj su nasmijavali svojim izjavama. Par je gostovao i u četvrtoj, prošlogodišnjoj sezoni showa kada su došli pomrsiti planove natjecateljima. 

"Mislim da se nitko u kući ne zna šaliti. Svi su to preozbiljno shvatili. No nikome to nisam uzeo za zlo jer znam da je situacija u kući napeta. Naravno, još se bore za finale i pola ih je ispalo iz showa. Svi su ukočeni, ali zato smo im mi došli popraviti raspoloženje i dići atmosferu u kući", ispričao je tada Josip. 

Mladi Imoćanin ovog vikenda otkrio je na svojim Instagram storyjima da su prekinuli nakon sedam godina veze. 

Naime, podijelio je crnobijelu fotografiju na kojoj se grle i stavio pjesmu 'Jednom kad noć' od Opće opasnosti. Nakon toga je pokazao reakcije svojih prijatelja na njegovu objavu. "A ništa. Ako je suđeno, pomirit ćete se", napisao mu je netko. "Tako je, sestro moja", odgovorio je Josip. 

Josip Ajduk i Danijela Dragović
Josip Ajduk i Danijela Dragović FOTO: Instagram

Danijela je na svom Instagram profilu maknula sve objave. 

Josip je za RTL.hr progovorio o prekidu s Danijelom. "Dogodilo se to da me je ostavila bez trunke osjećaja i prekinula je našu vezu preko poruka. Hladno me ostavila preko poruke. Nisam joj davao dovoljno pažnje, priznajem i znam to i izgubio sam je. Ona je odlučila da je kraj, da nema povratka, da je gotovo. Ostavila me kao da nikad nije bila tu", ispričao je mladi Imoćanin. 

Par je živio zajedno šest godina, a prošle godine vratili su iz Njemačke i doselili u Makarsku. Josip kaže kako nije očekivao prekid, a još nedavno za RTL.hr je najavljivao da će zaprositi Danijelu. 

Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar
Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar FOTO: Instagram

"Iznenadila me je ova njezina odukla. Ali dugo je to nakupljala u sebi. Šokiran sam, još sam pod dojmom svega i tko zna koliko dugo ću biti.. ali valjda dragi Bog je ne želi tu kraj mene, neka bude volja njegova", ispričao je. 

Kaže da zbog ovoga razmišlja o selidbi u drugi grad. "Odlučio sam se da ću se 1. travnja s njom zauvijek pozdraviti. Ona je to htjela i rekla mi je da je nesretna sa mnom. Ona to ne želi popraviti. Selim se 1. travnja. Tada dajem otkaz, mijenjam si život, grad, okolinu, sve", istaknuo je Josip. 

"Moja je flota zauvijek isplovila. Slomljenog sam srca kao staklo na milijun sitnih komadića, samo dvostruko još toliko", zaključio je. 

U našoj galeriji izdvojili smo urnebesne izjave sada već bivšeg para. 

Show 'Superpar' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':