Superpar

Josip iz 'Superpara' za RTL.hr o povratku u Hrvatsku i Danijeli: 'Valjda ću se ženiti dogodine'

Josip je otkrio da su se on i Danijela vratili u Hrvatsku i da je spreman da njihova veza postane ozbiljnija

RTL.hr
29.12.2023 20:00

Josip Ajduk i njegova djevojka Danijela Dragović bili su jedan od najupečatljivijih parova u četiri sezone 'Superpara' te su gledatelje nasmijavali svojim izjavama. Mladi Imoćani su u vezi šest godina i Josip je otkrio za RTL.hr da su se vratili u Hrvatsku i da je počeo razmišljati o ženidbi. 

Danijela i Josip, Superpar 4. sezona
Danijela i Josip, Superpar 4. sezona FOTO: RTL

Bliži se proslava Nove godine, a Josip je rekao kako nema posebne planove za doček. "Mislim čak da ću te trenutke provesti na otvorenome, možda u Makarskoj gdje će se održati koncert Nene Belana ili u Splitu na Rivi uz dugi vatromet od sedam minuta i Doris Dragović", ispričao je. 

Rekao je da je tip osobe koji donosi novogodišnje odluke. "Morat ću dobro razmisliti i smisliti novogodišnju odluku jer su mi zadnje tri, četiri uspješno ispunjene. Mislim da će to biti novi BMW", rekao je Josip kroz smijeh. 

Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar
Josip Ajduk i Danijela Dragović, Superpar FOTO: Instagram

Otkrio je po čemu će pamtiti 2023. godinu. "Ovu ili uskoro već staru godinu ću pamtiti po tome da sam upoznao dosta ljudi više nego u godini prije. Bilo je dosta smiješnih trenutaka koje ću pamtiti. Hvala Bogu, godina je protekla u dobrom zdravlju", ispričao je. 

Josip je otkrio i da su se on i djevojka Danijela vratili u Hrvatskoj. "Više ne živimo u Njemačkoj. Vratili smo se natrag u Hrvatsku i naš rodni grad Imotski gdje smo prve korake napravili te smo se preselili u Makarsku gdje radimo i živimo. Naša veze ide po starom. Klasika. Sve je u redu s nama",  rekao je. 

Priželjkuje i da njegova veza s Danijelom ode korak dalje. "Valjda ću se ženiti dogodine. Možda je brzo zaprosim", istaknuo je Josip. 

Show 'Superpar' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':