Superpar

Josip iz 'Superpara' za RTL.hr o prekidu i novoj djevojci: 'Poljubila je drugog pred mojim očima'

Josip Ajduk otkrio je da prekinuo s djevojkom zbog prevare, ali i da ponovno ljubi

RTL.hr
10.07.2024 14:00

Josip Ajduk iz 'Superpara' nakon prekida s Danijelom prije nekoliko mjeseci pronašao je sreću s Katarinom, no sada je njihovoj vezi došao kraj. Mladi Imoćanin ispričao je da su raskinuli zbog njezine prevare. 

"Vidio sam je kad je išla s prijateljicom u grad i potom se u kafiću našla s nekim dečkom kojeg je poljubila. Kada sam došao do njih, ponovno ga je poljubila pred mojim očima. To govori o njoj kakva je", ispričao je. 

Josip Ajduk s djevojkom
Josip Ajduk s djevojkom FOTO: Instagram

"Htjela mi je dan prije namjestiti prijateljicu da bi ona dobila slobodu dok je s ovim dečkom. Ja nisam na to nasjeo. Govorila mi je da je naša veza za nju ono pravo, a prevarila me. Prekinuo sam s njom. Što da napravim?", dodao je. 

Istaknuo je kako s Katarinom nije baš bio sretan, da je dosta patio, no da je sve to radio jer mu je jako značila. "Baš sam zagrizao. Bila mi je važnija od bivše djevojke Danijele, iako je to sad malo ružno reći. Preselio sam se u Trogir zbog nje. Ostavio sam prijatelje i sve zbog nje. Slomila mi je srce u milijun komadića", požalio se Josip. 

Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom
Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom FOTO: Privatni album

Otkrio je da je njegov bolni prekid vidjela njegova kolegica Nikolina koja je sjedila u to vrijeme u kafiću te ga je tješila. "Sreli smo se blizu moje kuće, moji i njezini prijatelji. Sjedili smo i razgovarali do jutra. Nije me htjela pustiti samog nakon prekida. Sad smo na početku veze. Nikolina je iz Zenice. Jako je dobra cura", ispričao je Josip koji s novom djevojkom podijelio nekoliko fotografija na Instagramu. 

Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom
Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom FOTO: Privatni album

Otkrio je i da je dan nakon prekida imao neugodan susret s bivšom djevojkom. "Došla je na plažu s dečkom s kojim me prevarila i sjela u našoj blizini. Nije mi to jasno. Zašto to netko radi?", rekao je. 

Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom
Josip Ajduk s djevojkom Nikolinom FOTO: Instagram

"Nikolina mi je stavila osmijeh na lice", zaključio je Josip. 

Show 'Superpar' gledajte na platformi Voyo!