Superstar

Anatalia za RTL.hr o 'Superstaru' i komentarima žirija: 'To mi je podiglo samopouzdanje'

Anatalia se osvrnula na svoj nastup uživo i komentare žirija

RTL.hr
22.11.2023 17:00

Anatalia Filimone prošla je u top 10 'Superstara',  a u prvoj emisiji uživo izvela je pjesmu "Girl on Fire" od Alicije Keys. "Obećaj mi kad drugi put staneš na ovu pozornicu da nećeš reći da su drugi bolji od tebe. Došla si ovdje kao gazela, kao neka prekrasna duša. Ja te molim, vjeruj u sebe jer ja vjerujem u tebe od prvog dana", rekla joj je Severina. 

"Mene se bojiš? Ja sam ovdje tvoj najveći fan. Nemoj ni jednog trenutka sumnjati u sebe", istaknuo je Tonči. 

"Svatko od vas je drugačiji. Super mi je ovaj nastup, najbolji dosad", rekla je Nika. 

Anatalia je za RTL.hr otkrila kakvi su njezini dojmovi nakon prve emisije uživo 'Superstara' te se osvrnula na komentare žirija i druženje s ostalim natjecateljima. 

Anatalia Filimone
Anatalia Filimone FOTO: RTL

"Dojmovi su super. Sad se pripremam za sljedeći nastup. Svi mi čestitaju i navijaju za mene", ispričala je. 

Kaže kako se bolje, samouvjerenije osjeća nakon svog nastupa prošle subote. "Više se ne brinem što će ljudi reći. Tuđa mišljenja me ne brinu", istaknula je. 

Puno joj znače komentari žirija. "To mi je podiglo samopouzdanje. Jako sam im zahvalna", rekla je Anatalia koju su u publici bodrili prijatelji. 

Otkrila je s kime se od natjecatelja najviše zbližila. "Najviše sam se zbližila s Lanom i Petrom. Između proba se najviše družimo, a na probama se sa svima družim", rekla je Anatalia. "Petar i ja se stalno svađamo", dodala je i istaknula da je sve to samo zafrkancija. 

Kaže kako je prošli put na nastupu uživo imala malo treme, a sad je više ne osjeća. "Nisam zbog adrenalina shvaćala što se događa i da idemo uživo. Dok sam shvatila, sve je proletjelo i prošlo", objasnila je. 

Prvu emisiju uživo glazbenog megaspektakla 'Superstar' pogledajte na platformi Voyo. Iduće subote nas očekuje nova emisija uživo, a moći ćete je pratiti od 20:15 na RTL-u i na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'SUPERSTARA':