Superstar

Crvena rapsodija Severine i Nike u 'Superstaru': U upečatljivim izdanjima zablistale su u polufinalu

Severina i Nika zablistale su u polufinalu 'Superstara' u crvenom izdanju

RTL.hr
04.12.2023 10:36

Severina i Nika Turković blistaju u svakoj emisiji 'Superstara', a u polufinalu su obje nosile crvenu kombinaciju. Severina je izgledala fantastično u crvenoj haljini s prorezom i predimenzioniranim cvijetom na ruci uz koju je uskladila crvene, lakirane štikle.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Nika je odjenula svoj omiljeni odjevni komad, predimenzionirani sako uz koji je nosila crveni komplet, a uz to je imala crne platforme. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, Nika je ranije za RTL.hr otkrila tajnu svog dobrog stila. 

"Volim da mi je lijepo i da se ja osjećam ugodno. To podrazumijeva da nosim određene krojeve. Ja jako volim mušku modu koja je integrirana u žensku. To mi je strašno, najseksi mi je vidjeti ženu u boksericama i ženskom sakou. Doslovno, da smijem hodala bih tako svaki dan ovdje, ali mislim da bi se ljutili na mene. Ali da, uživam u tome, lijepo mi je, zanimljivo mi je i mislim da to nekako nadopunjava, sačinjava nečiji karakter, pogotovo ako nosiš nešto u čemu si odvažan i na što si ponosan, dodaje ti nekad samopouzdanja točno koliko ti treba da nešto ostvariš tako da meni je to bitno", ispričala je pjevačica. 

Propuštene epizode showa 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo, a sljedeće subote, 9. prosinca u 20:15 ne propustite četvrtu, finalnu emisiju uživo glazbenog megaspektakla na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'SUPERSTARA':