Superstar

Dorotea za RTL.hr: 'Glazba mi je odmak od stvarnog svijeta i stresa'

Dorotea Prosnik za RTL.hr se osvrnula na svoju audiciju u 'Superstaru'

RTL.hr
07.11.2023 13:00

18-godišnja Dorotea Prosnik iz Zagreba bavi se pjevanjem od treće godine i snima videe za društvene mreže najviše vezane uz školu, daje savjete svojim vršnjacima. Odlučila je pjevati "Ništa tvoje" od Ilme Karahmet. "Ona je meni zapravo idol u pjevanju", rekla je. Dorotea je žiri oduševila svojom skromnošću te je prošla dalje. Za RTL.hr se osvrnula na audiciju. 

"Audicija je prošla odlično, komentari žirija su mi bili jako lijepi i nitko nije dao negativnu kritiku. Isključivo samo pozitivne i uzbuđena sam za daljne sudjelovanje i jako sam zahvalna. Najviše mi se svidio Filipov komentar koji je rekao kako je moj najveći adut emocija i iako sam to već dosta puta čula, ostalo mi je lijepo to što je istaknuo tu emociju oko koje se trudim", rekla je Dorotea. 

"Pjevanjem se bavim otkako sam imala tri godine. Krenula sam u zbor i onda je spontano krenulo s natjecanjima. Najstresnije mi je bilo moje prvo koje je bilo 2014. godine jer sam još bila mala.  Bojala sam se kako će to izgledati, nikada nisam bila na velikoj pozornici", rekla je.

Na audiciji je s njom bila majka i brat te je i tada istaknula kako je to njezina najveća potpora. "U pjevanju me najviše podržava moja obitelj, majka, brat i djed", rekla je. 

Glazba je ono čime se definitivno želi baviti.

"Glazba mi je opuštanje i odmak od stvarnog svijeta tako da mi je to odmak od stresa", zaključila je. 

Show 'Superstar' pogledajte na platformi Voyo.