Superstar

Kakav glas, kakvi plesni pokreti! Luka izveo korejsku pjesmu: 'Htio sam biti drugačiji'

Luka je izveo koreansku pjesmu i oborio žiri s nogu

RTL.hr
30.09.2023 20:33

Luka Veljković došao je iz Švicarske i rekao da u slobodno vrijeme izlazi van te pjeva. Voli se zezati s prijateljima. "Nastupao sam svuda, po crkvi, selu", rekao je. Ocijenio bi svoje pjevanje s desetkom jer smatra da čovjek treba vjerovati u sebe, a zbog njega su ljudi plakali dok je izvodio balade. 

Pripremio je korejsku pjesmu s koreografijom, a rekao je da je s njom nastupao u njemačkoj emisiji. "Je li to jedina pjesma koju znaš pa onda?", pitala ga je Severina. Odgovorio je da nije. Zbunilo ga je pitanje o Halidu Bešliću i istaknuo je da je više za strane pjesme. Preimenovao je i Parni valjak i nasmijao žiri. 

Luka Veljković, Superstar
Luka Veljković, Superstar FOTO: RTL

Iako nije pripremao tu pjesmu, izveo je hit "Sve još miriše na nju". Severina i Nika su ga pratile pljeskanjem. "Bravo, Luka", rekla mu je Severina. 

"Daj te Koreance", tražio ga je Tonči Huljić. 

Severinu je oduševila druga pjesma i ustala je dok je Luka pjevao i plesao. "Malo sam htio biti drugačiji", istaknuo je Luka kad je odradio nastup. 

Superstar
Superstar FOTO: RTL

"Koji si ti majstor", rekla je Nika. "Ti si savršen ovako. I pjevaš i pun ritma i plešeš. Ja bih da odmah glasamo", komentirala je Severina.

"Je li ovo za boy bend?", pitala je Tončija. "Je, i izraz lica i usta i obrve, i to sve skupa", istaknuo je Huljić. 

Nika je rekla da jedva čeka sljedeći Lukin nastup. "Sljedeći put želim Beyonce", poručila mu je Severina. "Ja mogu sve", odgovorio je on. 

Show 'Superstar' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!