Superstar

Lana Mandarić ne ide na Euroviziju, ali ovo je za nju ostvarenje snova! 'Sve su to lekcije. Nema poraza'

Lana Mandarić komentirala je svoje sudjelovanje na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'More', a osvrnula se i na pobjednika Baby Lasagnu

RTL.hr
26.02.2024 20:00

Lana Mandarić na ovogodišnjem hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'More' plasirala se u finale, a pobjedu je odnio Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Otkrila je lijepu stranu glazbenog natjecanja koju će pamtiti.

"Sva moguća prijateljstva. Toliko predivnih ljudi sam upoznala koji se već duže vrijeme bave glazbom i sad smo se dogovarali za kave i stvaranje novih pjesama", ispričala je Lana. 

Lana Mandarić
Lana Mandarić FOTO: RTL

Najveća podrška su joj bili Mia Ribić i Luka Veljković koje je upoznala u 'Superstaru'. "Najbolja je", poručili su oni. Lana je pozvala sve da se prijave u 'Superstar' koji joj je 'pogurao' glazbenu karijeru i donio velika prijateljstva. 

"Show mi je otvorio oči vezano za glazbu. Naučila sam toliko toga", istaknula je. 

Što se tiče negativnih iskustava povezanih uz hrvatski izbor za Euroviziju, kaže da se fokusira na to. "Sve su to lekcije. Nema poraza. Nadam se da se publici svidio moj zadnji nastup", poručila je Lana. 

Lana Mandarić, Mia Ribić i Luka Veljković
Lana Mandarić, Mia Ribić i Luka Veljković FOTO: RTL

Istaknula je da joj je pobjednik Baby Lasagna odličan. "Ima karizmu", rekla je Lana i dodala da je plesala tijekom njegovog nastupa. 

"Ona je za nas pobjednica. Rasturila je danas", rekla je Mia Ribić što misli o nastupu svoje prijateljice Lane. 

Show 'Superstar' gledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':