Superstar

Laura za RTL.hr o teškom razdoblju u životu: 'Svi su me zlostavljali u školi'

Laura je otkrila da je pjesmu u 'Superstaru' namijenila posebnoj osobi, a ispričala je da je počela pjevati u teškom razdoblju života

RTL.hr
06.11.2023 20:00

Laura Miljanić je na audiciji 'Superstara' otpjevala je "Give It to Me Right" od Melanie Fione. "Kakva glaščina", istaknula je Severina. "Top glas, top boja, top sve. Super pjesma da ga pokažeš, samo da ga malo zauzdaš. To nije nešto što ja mislim da se ne može riješiti. Jako, jako dobro", komentirala je Nika Turković. 

"Ti si potencijal, to je bez daljnjega, kojega treba brusiti. I to je sve što ti mogu kazati", rekao je Tonči Huljić. Laura je prošla s četiri glasa "da". 

Laura je za RTL.hr otkrila kako joj je prošao nastup, osvrnula se na komentare žirija i svoj odabir pjesama

"Meni je bilo super. Još sam pod dojmom, i dalje se malo tresem. To se sad ne vidi jer dobro pokrivam. Kad sam stala na onu zvijezdu, počela sam se tresti. Lagano su mi noge krenule klecati, ali čim sam vidjela Severinu, kad sam vidjela ono njezino milo lice, odmah mi je bilo lakše", ispričala je. 

Laura Miljanić, Superstar
Laura Miljanić, Superstar FOTO: RTL

Ispričala je čiji joj je komentar žirija bio najvažniji. "Mislim, svačiji komentar, ne bih sad izdvajala zasebno jer ih sve poštujem jednako tako da, ne znam, svaki komentar jednako cijenim. Ono što je Nika rekla, to ću poslušati. Mislim, poslušat ću ih sve što su mi rekli. Polušat ću njezin savjet da probam neku drugu pjesmu od Marka Bošnjaka zato što je više dark, u mom stilu, u tom smislu i da, Tonči više voli domaće pjesme pa onda radi njega", istaknula je. 

Komentirala je pjesmu koju je odabrala za audiciju. "Nisam znala što da pjevam. U autu sam odlučila", ispričala je Laura. 

Što je još otkrila u intervjuu, pogledajte u videuu. 

Laurin nastup u 'Superstaru' pogledajte na platformi Voyo!