Superstar

Sprema se doček za našu Hanu: Gradonačelnik najavio slavlje za 'Sinjskog slavuja'

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj na društvenim je mrežama najavio kako se za pobjednicu 'Superstara' sprema doček

RTL.hr
10.12.2023 11:59

Pobjednica glazbenog megaspektakla 'Superstar' je Hana Ivković. Ova 17-godišnja djevojka rodom iz Sinja osvojila je tu prestižnu titulu i 50.000 eura! Svakako nagrade za koje se vrijedilo boriti, a Hana je to radila na vrlo suptilan i nenametljiv način. Publika je u konačnici prepoznala njezin talent, prije svega besprijekoran glas te je Hana prvi hrvatski 'Superstar'.

Njezin rodni grad Sinj već joj je organizirao doček, a gradonačelnik Miro Bulj sve je pozvao na proslavu.

"Hana, ti si naš ponos. Sinj gori. Sutra svi u Sinj u 19 sati na doček 'Sinjskog slavuja', naše Hane"napisao je Bulj na društvenim mrežama i čestitao ovoj mladoj djevojci. 

Hana u je u finalu pjevala tri pjesme, a žiri je za svaku izvedbu imao pohvale. 

Postani novi SuperStar!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Hvala Gospi Sinjskoj, mami i tati, hvala prijateljicama koje su te dovele ovdje. Dobili smo jednu zvijezdu sjajnu. Ti si nevjerojatna, ne znam jesam li ikad čula nekog s toliko godina da tako pjeva, nemam riječi stvarno", poručila je Hani Severina. "Gledajući filmić otpočetka, u ovih šest mjeseci si sazrela i kao osoba, jednostavno si kompletno napredovala. Ozbiljno ti kažem, ispred tebe je karijera, ja tu karijeru vidim. Ti si jedan od onih koji me zadržavaju na zemlji da se bavim pjesmom u Hrvatskoj", dodao je Tonči. "Najskuplji si dragulj - i to ne nebrušeni, nego baš brušeni. Ti si primjer da najtiši ljudi budu najglasniji. Moja vrata su ti uvijek otvorena", zaključio je Filip. 

Propuštene epizode 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo.