Superstar

Stefany za RTL.hr o prvom nastupu i najvećoj podršci: 'Navikli su da sam borbena, da se volim natjecati'

Stefany se osvrnula na svoj nastup u 'Superstaru' i otkrila je kada se rodila njezina ljubav prema glazbi

RTL.hr
07.11.2023 10:00

26-godišnja Stefany Žužić shvatila je da je pravi trenutak da se posveti glazbi, a žiri 'Superstara' složio se s njom. Otpjevala je "Talking to the Moon" od Bruna Marsa. "Bez daljnjega, ti si žena koja pjeva. Interpretiraš stvari prema tome gdje te vokal vodi. Dobro to kontroliraš. Gotov proizvod", rekao je Tonči Huljić. 

"Ja znam da ti imaš i farbu koja može visoko i jaka je, ali meni je ovo prvi put, baš slušam ove dubine i meni je to i ljepše. Meni je to bilo super", istaknula je Nika Turković.  "Pa ti si baš onako razvijena pjevačica. S vokalom je sve ok. Ja bih ti preporučila da manje misliš i onda to odvlači pažnju od svega, to se baš osjeti i onako izgubi se emocija", komentirala je Severina. "Nedostaje mi tvoje osobne emocije", rekao je Filip Miletić.  Stefany je dobila četiri glasa "da". 

Stefany je za RTL.hr komentirala svoj nastup, odabir pjesme i svoje glazbene početke. 

"Bilo je super. Moram reći da je trema bila postojana jer sam ja generalno tremaroš. Međutim, prošla sam i ništa, dobila sam stvarno konstruktivne kritike. Trebam se više posvetiti nekim svojim emocijama, dubokim emocijama i to je to", rekla je. 

Osvrnula se na odabir pjesme "Talking to the Moon" od Bruna Marsa. "Nisam dobila nijedno 'ne'. Dobila sam četiri 'da'", istaknula je. 

Što je još Stefany rekla u intervjuu, pogledajte u videu. 

Stefanyin nastup u 'Superstaru' pogledajte na platformi Voyo!