Superstar

Top 5 trenutaka polufinala 'Superstara': Petar je zaplakao, a samo četiri kandidata plasiralo se u finale!

Polufinalna emisija 'Superstara' bila je puna trenutaka za pamćenje, a izdvojili smo neke od njih

RTL.hr
03.12.2023 22:00

Žiri i natjecatelji 'Superstara' pružili su nam emotivne i duhovite trenutke u polufinalnoj emisiji glazbenog megaspektakla. 

Filip Miletić rekao Vanessi da treba biti pjevačica Magazina

"Dok si nastupala, ja sam guglao. Imaš jeftine letove za Split. Pametno birana pjesma. Mislim da ti trebaš biti nova pjevačica Magazina. Žena zmaj. Još da ti gledatelji budu naklonjeni kao što ti je Tonči", rekao je Filip. 

Žiri primijetio da su Miji smetale cipele i komentirali njezine sestre

 

Mija je otpjevala "Fu*kin Perfect" od Pink. U najavi je otkrila da ako prođe u finale 'Superstara', doći će je podržati njezina sestra iz Amerike koju rijetko viđa. Druga sestra je već žestoko bodri iz publike. 

"Draga Mia, ti si ona najdraža djevojka iz susjedstva koja ima savršeno isproduciran glas. Jedan pljesak za koreografiju svim plesačima. Ti si svoja. Budi što jesi. Budi u tenisicama. Ja bih te voljela vidjeti u niskoj cipeli da budeš ti ti", rekla je Severina. 

"Sve si mi nosila i sve si mi donijela. Od prošle emisije mi nije dobro. Ovo je pjesma za tebe. Ti si baš kompa svima. Mislim, da nema bolje osobe koja može ovu pjesmu donijeti. Tako lijepu poruku i intimnu pjesmu nitko nije mogao donijeti bolje nego ti", rekla je Nika. 

"Pjevanje uopće neću komentirati. Samo moram ponoviti da mi je nedostajalo više tvoje kretnje. Smetale su ti cipele, a sestru ćemo izbaciti i pozvati onu iz Amerike. Ja ću joj platiti kartu", našalio se Tonči. 

"Kad smo već kod tih cipela, ti kad zapjevaš daš suštinu i nikoga nije briga za to. Ti pjevaš teške pjesme i donosiš ih tako da to izgleda najjednostavnije. Navijam da dođe ona sestra iz Amerike, a pazi da ti ova ne ukrade show", komentirao je Filip. 

Nika primijetile emocije u Tonijevoj izvedbi pjesme koju je posvetio prijatelju

Toni Peruško otpjevao je "Sanjao sam noćas da te nemam" od grupe Bijelo dugme, a u najavi je otkrio da će pjesmu posvetiti prijatelju kojemu su se zaredale tragedije. 

"Nisam dosad primijetio ovaj brzi vibrato u vokalu. Samo ti budi svoj, imaš dovoljno rašpe u glasu", rekao je Tonči kojemu je smetalo što je malo oponašao Tifu. 

"Imaš stas, imaš glasa. Pjesma je ekstremno teška. To je ogroman zalogaj. Gledatelji neka imaju negdje u glavi da je to ekstremno teška pjesma. Ti si pjevačina. Ti si ozbiljan pjevač. Kako god se završi show, ti si pobijedio", dodao je Filip. 

"Ovo je ogromna pjesma. Malo si se zamračio. Vidjelo se da ti znači, zato si je nam prodao", komentirala je Nika. 

"Čestitam ti jer je baš teška pjesma", istaknula je Severina. 

Petar zaplakao nakon izvedbe pjesme svog pokojnog kuma Vinka Coce

Petar Šegedin nastupio je s pjesmom "Da je meni s tobon kroz pasike" legendarnog Vinka Coce. Antonija Blaće je rekla da ju je Petar stvarno podsjetio na Vinka Cocu, a on nije mogao zadržati suze. Otkrio je da je on bio njegov kum. 

Odjenuo je njegovo odijelo. "S ponosom ga nosim", istaknuo je. 

"Drago mi je da si poslušao moj savjet i vratio se doma", rekao je Tonči. "Baš si me emotivno vratio u Dalmaciju. To ti sjajno radiš, savršeno", komentirala je Severina. 

"Kao da si iznad samog sebe. Toliko mi je to bilo lijepo, toliko to nosiš ponosno. Još ovo što nosiš na sebi. To je ta toplina. Hvala ti što si nam to tako prekrasno donio", rekla je Nika. 

"Ovaj show ne bi bio tako poseban da tebe nemamo u njemu. Imaš tu toplinu i imaš staru dušu. Zna ono što radi", rekao je Filip. 

Samo četvero kandidata prošlo je u finale

Dino Miklaužić, Toni Peruško, Petar Šegedin i Hana Ivković plasirali su se u finale dok su Vanessa Kralj, Ivan Vidović, Mia Ribić i Andrea Jelonjić doznali da nisu prošli dalje. 

Propuštene epizode showa 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo, a sljedeće subote, 9. prosinca u 20:15 ne propustite četvrtu, finalnu emisiju uživo glazbenog megaspektakla na RTL-u i platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'SUPERSTARA':