Superstar

Dino, Toni, Petar i Hana idu u finale 'Superstara'!

Polufinale 'Superstara' pratite na RTL.hr-u, RTL televiziji i platformi Voyo

RTL.hr
02.12.2023 19:51

Hana Ivković prošla je u finale. 

Petar Šegedin je saznao da je finalist 'Superstara'. 

Nakon toga je otkrila da dalje ide Toni Peruško

Antonija Blaće je otkrila da prvi u finale prolazi Dino Miklaužić

Severina je rekla da iz muke nastaju najbolje stvari. 

Severina
Severina FOTO: RTL

Antonija je pitala Tončija znala li predvidjeti koga će publika poslati u finale. "Ne jer je publika nepredvidiva", istaknuo je. 

Tonči Huljić
Tonči Huljić FOTO: RTL

"Plješćite sami sebi zato što ste bili fantastični", poručila je Severina kandidatima. 

Antonija Blaće je najavila da glasovanje traje još kratko, a gledatelji će odlučiti kojih četvero natjecatelja ide u finale 'Superstara'. 

"Bitno je sudjelovati, a ne pobijediti", rekao je Tonči. 

"Budite svoji", dala je Lorena savjet kandidatima 'Superstara'. 

"Ti nisi pobijedila?", pitala ju je Antonija. "Nisam, nisam", rekla je Lorena, a Antonija je komentirala da je to dokaz da ne treba samo pobjeda za uspjeh. 

Lorena Bućan
Lorena Bućan FOTO: RTL

Antonija Blaće poželjela joj je dobrodošlicu, a komentirala je da je prošla isto iskustvo kao kandidati. 

Kao gošća iznenađenja nastupila je Lorena Bućan s pjesmama "Ženska snaga" i "Tvoja i gotovo". 

Nakon što su nastupili svi kandidati 'Superstara', vrijeme je za glasovanje i gledatelji odlučuju kojih četvero prolazi u finale. 

Pročitajte još
Kako glasati za svog omiljenog Superstar kandidata/tkinju?

"Koliko talentirano dijete imamo ovdje. Kao što je Petar netko tko spaja ljude, ti si netko tko može pjevati apsolutno sve", istaknuo je Filip. 

"Bez obzira što nisi zadovoljna pjesmom, izvela si je fantastično", rekao je Tonči. 

Hana Ivković
Hana Ivković FOTO: RTL

"Ja moram reći da mi se jako svidjelo ovo večeras i dobro je da si malo izašla, uostalom imaš tamo plakat "Od Nirvane do Silvane", ti stvarno možeš sve pjevati. Bit će teško kad izgubimo jednog od vas, a to sigurno nećeš biti ti", komentirala je Severina. 

"Budi hrabrija. Svaka čast", rekla je Nika. 

Posljednja u polufinalu je nastupila Hana Ivković s pjesmom "Look What I Found" od Lady Gage. 

"Ovaj show ne bi bio tako poseban da tebe nemamo u njemu. Imaš tu toplinu i imaš staru dušu. Zna ono što radi", rekao je Filip. 

"Kao da si iznad samog sebe. Toliko mi je to bilo lijepo, toliko to nosiš ponosno. Još ovo što nosiš na sebi. To je ta toplina. Hvala ti što si nam to tako prekrasno donio", rekla je Nika. 

Petar Šegedin
Petar Šegedin FOTO: RTL

"Baš si me emotivno vratio u Dalmaciju. To ti sjajno radiš, savršeno", komentirala je Severina. 

"Drago mi je da si poslušao moj savjet i vratio se doma", rekao je Tonči. 

Odjenuo je njegovo odijelo. "S ponosom ga nosim", istaknuo je. 

Antonija Blaće je rekla da ju je Petar stvarno podsjetio na Vinka Cocu, a on nije mogao zadržati suze. Otkrio je da je on bio njegov kum. 

Dobio je ogromni pljesak. 

Petar Šegedin nastupio je s pjesmom "Da je meni s tobon kroz pasike" legendarnog Vinka Coce.

"Ti imaš još jednu kvalitetu u sebi. Ti si skromna osoba", dodao je Tonči. 

"Čestitam ti jer je baš teška pjesma", istaknula je Severina. 

"Ovo je ogromna pjesma. Malo si se zamračio. Vidjelo se da ti znači, zato si je nam prodao", komentirala je Nika. 

Toni Peruško
Toni Peruško FOTO: RTL

"Imaš stas, imaš glasa. Pjesma je ekstremno teška. To je ogroman zalogaj. Gledatelji neka imaju negdje u glavi da je to ekstremno teška pjesma. Ti si pjevačina. Ti si ozbiljan pjevač. Kako god se završi show, ti si pobijedio", dodao je Filip. 

"Mogao bi meni napisati jednu takvu", nadovezala se Severina. 

"Čovječe, kakva pjesma", rekao je Filip. 

"Nisam dosad primijetio ovaj brzi vibrato u vokalu. Samo ti budi svoj, imaš dovoljno rašpe u glasu", rekao je Tonči kojemu je smetalo što je malo oponašao Tifu. 

Toni Peruško otpjevao je "Sanjao sam noćas da te nemam" od grupe Bijelo dugme, a u najavio je otkrio da će pjesmu posvetiti prijatelju kojemu su se zaredale tragedije. 

"Kad smo već kod tih cipela, ti kad zapjevaš daš suštinu i nikoga nije briga za to. Ti pjevaš teške pjesme i donosiš ih tako da to izgleda najjednostavnije. Navijam da dođe ona sestra iz Amerike, a pazi da ti ova ne ukrade show", komentirao je Filip. 

"Pjevanje uopće neću komentirati. Samo moram ponoviti da mi je nedostajalo više tvoje kretnje. Smetale su ti cipele, a sestru ćemo izbaciti i pozvati onu iz Amerike. Ja ću joj platiti kartu", našalio se Tonči. 

"Sve si mi nosila i sve si mi donijela. Od prošle emisije mi nije dobro. Ovo je pjesma za tebe. Ti si baš kompa svima. Mislim, da nema bolje osobe koja može ovu pjesmu donijeti. Tako lijepu poruku i intimnu pjesmu nitko nije mogao donijeti bolje nego ti", rekla je Nika. 

Mia Ribić
Mia Ribić FOTO: RTL

"Draga Mia, ti si ona najdraža djevojka iz susjedstva koja ima savršeno isproduciran glas. Jedan pljesak za koreografiju svim plesačima. Ti si svoja. Budi što jesi. Budi u tenisicama. Ja bih te voljela vidjeti u niskoj cipeli da budeš ti ti", rekla je Severina. 

U najavi je otkrila da ako prođe u finale 'Superstara', doći će je podržati njezina sestra iz Amerike koju rijetko viđa. Druga sestra je već žestoko bodri iz publike. 

Mia Ribić otpjevala je "Fu*kin Perfect" od Pink. 

"Kad smo već kod Zadra, ja imam koncert u Areni Zadar i voljela bih da mi pjevaš na koncertu", rekla je Severina. 

"Evo, dakle, da se nisam rodio u Splitu, onda bih volio da sam se rodio u Zadru. Zaista. Jako volim taj grad, mentalitet ljudi. Imao sam čak tri velika koncerta tamo u godinu dana. Ti si jedna hiperemotivna osoba. Taj ton koji se dogodio, znaš koliko ćeš imati u životu. Nemoj se uopće opterećivati. To publika ne primjećuje ako joj ne daš do znanja", rekao je Tonči. 

Ivan Vidović
Ivan Vidović FOTO: RTL

"Tvoje drugo ime je sedativ. Ti si melem za dušu. Ti ćeš definitivno imati svoju publiku. Ti imaš svoj identitet. Nastavi kako si počeo", istaknuo je Filip. 

"Dosljedan si svih ovih emisija i ti si naš superheroj kao i svi ovi izvođači. Ne mijenjaj se. Ali voljela bih čuti neku hrvatsku pjesmu od tebe", komentirala je Severina. 

"Nije ti visoko jer znamo kako pjevaš, malo samo više sigurnosti u sebe. Odabrao si pjesmu koja ti više leži. Ja sam te prošli put branila i za Harryja Stylesa. To su tvoje pjesme. Meni je ovo bilo jako lijepo i emotivno. Kad god nešto pogriješiš, nemoj da ti se to vidi jer nije bilo strašno. Ne brini", rekla je Nika. 

Ivan Vidović otpjevao je "All I Want" od grupe Kodaline. 

"Zadrži djevojčicu. Odlična si. Možeš i s Tončijem i s Filipom snimati. Mislim da si pokazala koliko možeš biti drugačija", komentirala je Severina. 

"Dok si nastupala, ja sam guglao. Imaš jeftine letove za Split. Pametno birana pjesma. Mislim da ti trebaš biti nova pjevačica Magazina. Žena zmaj. Još da ti gledatelji budu naklonjeni kao što ti je Tonči", rekao je Filip. 

Vanessa Kralj
Vanessa Kralj FOTO: RTL

"Ako sam prošli put rekao da si djevojčica, sad si narasla. Imaš mogućnost za transformacije. Zašto ne volim da pjevaju moje pjesme je jer napišem pjesmu točno za tu osobu", rekao je Tonči. 

"Meni je to izgledalo kao da je to već koncert", rekla je Antonija Blaće Vanessi. 

Vanessa Kralj izvela je hit "Ne tiče me" od grupe Magazin. 

"Dobro je što sam bio iskreniji jer svi sad ginete na bini. Ovo je bio tvoj najbolji nastup. Dakle, više ništa nije u našim rukama. Možemo te hvaliti koliko hoćemo, a publika će reći svoje", rekao je Tonči Huljić. 

"Ovo je emisija u kojoj se ispričavamo. Tonči se ispričao Dinu, ja se moram tebi. Oprosti. Samo izabiri pjesme koje su tebi za dušu. Fantastična si. To volim kod tebe što ideš samo više i više", istaknula je Severina.

Andrea Jelonjić
Andrea Jelonjić FOTO: RTL

"Pazi, zeznula si me. Imao sam komentar, a predobro si počela pjevati. Tko kaže da žene nemaju mušku energiju? Evo primjer. Čim si došla do ovdje, to je s razlogom. Publika nešto prepoznaje kod tebe", rekao je Filip Miletić. 

"Hvala, hvala na ovome, Andrea. Napokon. Oprosti što ti to tako kažem, ali doslovno sam to čekala. Hvala što si produžila tonove jer ti odlično stoji. Ovo je bilo najbolje do sad", komentirala je Nika Turković. 

Andrea Jelonjić otpjevala je "Paid my Dues" od Anastasije. 

"Ubijaš kako pjevaš. Kod tebe nema smisla komentirati tehniku pjevanja. Kod tebe treba samo komentirati jesi li se povezao sa svemirom ili nisi", istaknuo je Filip Miletić. 

"Mislim da mi je najdraža stvar kod tebe što si ti roker koji s punim pravom uzima ovakve balade i izvodi ih na svoj način. Jako dobro", komentirala je Nika Turković.

"Izabrao si pjesmu Zdravka Čolića i to si donio na svoj način. Mislim, ti kad budeš pivao, djevojčice će vrištati. Naravno, tvoje srce pripada samo jednoj. Moram reći, imaš inteligentni humor", rekla je Severina.

Dino Miklaužić
Dino Miklaužić FOTO: RTL

"Hoćete da ja kao najmlađi počnem? Zašto sam namjerno upotrijebio riječ najmlađi? Prošli put si ušao u koštac s teškom pjesmom. Rekao sam da zvučiš kao dječak. Moja greška. Naravno da zvučiš kao dječak jer imaš 18 godina. To kako si sagorio na bini. Sagorio si na bini, ali ne vjerujem da ćeš kod gledatelja. Ti kako budeš rastao, bit ćeš talijanski tip vokala", rekao je Tonči Huljić. 

Dino je priznao voditeljici Antoniji da se umorio od emocija. 

Dobio je veliki pljesak i navijanje publike. 

Prvi je nastupio Dino Miklaužić s hitom "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića koji je pjevao i u RTL-ovim "Zvjezdicama" u finalu i odnio pobjedu. 

Voditeljica Antonija pozdravila je žiri - Filipa Miletića, Severinu, Niku Turković i Tončija Huljića. 

Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić
Tonči Huljić, Nika Turković, Severina i Filip Miletić FOTO: RTL

 

Na pozornici se pojavila Antonija Blaće koja je najavila lošu vijest da večeras 'Superstara' napušta četvero natjecatelja. Našalila se kako će sljedećeg puta biti isti broj kandidata kao i članova žirija. 

Superstar
Superstar FOTO: RTL

Osmero natjecatelja 'Superstara' - Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško otvorili su polufinale zajedničkim nastupom s pjesmom "Shut Up and Dance" od glazbenika Walk The Moon. 

Večeras od 20:15 u polufinalu 'Superstara' nastupit će osmero natjecatelja - Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin, Dino Miklaužić i Toni Peruško koji će se boriti za prolazak u finale. 

Oni će ponovno dati sve od sebe pred žirijem - Severinom, Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković koji komentirati njihove izvedbe, a i gledateljima koji imaju ključnu ulogu. Naime, upravo će gledatelji svojim glasovima odlučiti koja četiri natjecatelja prolaze u veliko finale. 

Kroz glazbeni megaspektakl vodit će nas Antonija Blaće, a ona je ranije otkrila kako se osjeća što će ovog puta morati čak četvero kandidata reći da nastupa show. 

''Ono što me uvijek tješi kad su ove situacije u pitanju jest to da, otkad postoje ovakvi showovi u Hrvatskoj, karijere su više puta ostvarili i oni koji nisu pobijedili'', istaknula je Antonija. 

Polufinale 'Superstara' pratite od 20:15 na RTL-u i plaformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'SUPERSTARA':

 

PRATI UŽIVO

20:00

Uskoro kreće polufinale 'Superstara': Kojih četvero natjecatelja prolazi u finale, pratite uživo na RTL.hr-u

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.