Toma

Jeste li je čuli? Toma Zdravković posvetio je pjesmu bratovoj supruzi, a inspirirala ga je neobična situacija

Toma je dobio inspiraciju tijekom provoda s bratom Novicom u kafani

RTL.hr
06.05.2024 16:00

Legendarni boem Toma Zdravković pjevao je divne ljubavne pjesme Slavici, Danki i Ljiljani, a o njegovom životu možete pogledati seriju 'Toma' na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji. Zanimljivo je da je Zdravković posvetio i jednu pjesmu bratovoj supruzi Jeleni. 

Toma i Olgica
Toma i Olgica FOTO: Toma

Riječ je o supruzi njegovog brata Novice za kojeg mnogi znaju dok većina ne zna da je imao još dva brata - Ivana i Aleksandra. Novica i Jelena imali su na početku buran odnos, a on je jednom nakon svađe otišao s bratom Tomom u kafanu. Novica je ispričao Tomi kakvu je svađu imao s Jelenom i onda su se napili. Toma je tada imao inspiraciju i napisao je na salveti pjesmu 'Jelena' posvećenu bratovoj supruzi. 

Toma
Toma FOTO: RTL

Tekst pjesme je: "O, gde si Jelena da misrcesmiriš, dau ovoj noćimalo dušom danem. Nekoprokletstvo, sudbina, šta li je, moram da lutam ne mogu da stanem. Neko prokletstvo, sudbina, šta li je, moram da lutam ne mogu da stanem."

Seriju 'Toma' gledajte svaki radni dan na RTL-u od 20:15 sati te na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji. 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'BRAKA NA PRVU':