Toma

Što vas očekuje u drugoj epizodi serije 'Toma'? Smrt prve ljubavi će ga potresti, a ubrzo će upoznati svoju prvu suprugu

Seriju 'Toma' pratite i na platformi Voyo

RTL.hr
01.05.2024 18:00

Toma Zdravković je bio legendarni boem i izvođač popularne glazbe u tadašnjoj Jugoslaviji, a serija 'Toma', koju su napravili Dragan Bjelogrlić i Zoran Lisinac, progovara o njegovom životu. Dubinski prikaz osvojio je brojno gledateljstvo, prvo u filmu, a zatim i u seriji za koju mnogi tvrde da je i bolja od filmskog prikaza. Večeras od 20.15 na RTL-u pogledajte drugu epizodu.

Toma
Toma FOTO: Toma

Što vas očekuje u drugoj epizodi serije 'Toma'?

Toma Zdravković odlazi u Beograd sa Slavicom, svojom prvom suprugom. Silvana Armenulić pobrinula se da ljudi čuju za njega pa mu je omogućila nastup na dodjeli nagrada mladih nada narodne muzike gdje upoznaje velika imena estrade. U tom trenutku kreće njegov uspon na estradnom nebu. Na povratku u Zrenjanin Tomi i Slavici razilaze se putevi, a ubrzo Toma doznaje kako je njegova prva velika ljubav teško bolesna te kako je najvjerojatnije jedini ishod smrt. Nakon toga Toma upoznaje svoju prvu ženu Olgicu.