Toma

Znate li tko je druga supruga Tome Zdravkovića? Milica ga je ostavila zbog kafane

Seriju 'Toma' o životu Tome Zdravkovića ne propustite na RTL-u i platformi Voyo

RTL.hr
02.05.2024 20:15

Toma Zdravković je bio poznati jugoslovenski pjevač narodne i zabavne glazbe, rođen 1938. godine, čija je karijera obilovala emotivnim baladama koje su osvajale srca publike. Što se tiče njegovih pjesama o ženama, one su često tematski centrirane oko ljubavi, čežnje, tuge i romantičnih odnosa, a karakterizira ih izrazita emotivnost i dubina. To ne čudi jer nije tajna - Toma je volio žene, a i one njega. U životu se ženio čak četiri puta, a njegova druga supruga bila je Milica. 

Nakon Olgice, u kafani Gradski podrum, gdje je svake večeri pjevao pune tri godine, upoznao je Milicu Božić, s kojom se vjenčao nakon nekoliko mjeseci, a u tom braku Toma se drastično promijenio.

Nije puno pio, ostavio se kocke, što mu je također bio porok. No, ta promjena nije dugo trajala jer se vrlo brzo vratio svom boemskom životu pa ga je Milica, nakon dvije godine braka, ostavila.

Toma Zdravković i Milica
Toma Zdravković i Milica FOTO: Instagram

Ona se kasnije preudala i dobila dvije kćeri, a jedna od njih je jednom prilikom na Instagramu podijelila jednu staru fotografiju iz obiteljskog albuma.

"Toma i mama kad su se voljeli", napisala je tada.

Milica je preminula prije nekoliko godina i nažalost nije doživjela film i seriju o 'Tomi'.

Seriju 'Toma' gledajte od 20.15 na RTL-u, a nastavke pratite svaki radni dan u istom terminu. 24 sata prije prikazivanja na televiziji epizode serije 'Toma' dostupne su za gledanje na platformi Voyo.