Večera za 5

Antonio je nogometni sudac, pomoćni radnik u građevini, ali i kuhar po zanimanju! Anu zbunio patlidžan, a Ivan je zadovoljan sastojcima domaćina

Antonio Nađ kuha drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'

RTL.hr
02.04.2024 10:32

Pomoćni radnik Antonio Nađ otvorit će drugi dan ovotjedne 'Večere za 5'. Iako je po zanimanju kuhar, Antonio radi u građevini. Obožava nogomet, a u kuhinji najčešće spravlja tjesteninu i ljubitelj je talijanske kuhinje. "Obitelj čine supruga i mala beba. Radim u građevini, dobar mi je posao, radim to već tri godine i snalazim se u tome", otkrio je Antonio. Za sebe će reći da je vesela, ali i nervozna osoba.

 Antonio Nađ, Večera za 5
Antonio Nađ, Večera za 5 FOTO: RTL

U 'Večeru za 5' odavno se želio prijaviti, no prava prilika ukazala se sada - tijekom bolovanja zbog njegove slomljene noge. "Nogomet igram od pete godine, većinom amaterski, a nedavno sam postao i nogometni sudac", dodao je Antonio. Uz nogomet, domaćinu je i kuhanje velika ljubav, a svoju večeru odlučio je spraviti od sastojaka kao što su pile, patlidžan, višnje, svježi sir, puding od vanilije, paprika i kulenova seka.

Sastojci
Sastojci FOTO: RTL

"Volim sve, nisam izbirljiv, jedino puru ne volim, sve drugo je ok, zadovoljan sam", otkrio je Ivan. "Volim patlidžan od svinjetine, ali ovaj - ne znam kako bih ga pripremala, nisam ih pripremala ni jela", dodala je Ana. Stjepan je zaključio da će uživati u večeri. 

Hoće li Antonio večerom zabiti zgoditak, pogledajte u novoj epizodi 'Večere za 5' od 17.45 sati na RTL-u!

Novu epizodu 'Večere za 5' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':