Večera za 5

Banana u predjelu? Matei smatra: 'Bolje je zvučala nego što je imala okus'

Kandidatima se banana u predjelu nije svidjela jer ih je više podsjećala na desert

RTL.hr
01.12.2023 18:45

Za predjelo je Gordana pripremila jelo naziva 'Malo egzotike od meze', tjesteninu s egzotičnim umakom od banana. ''Izgled predjela je bio okej, malo šareno, na prvu se nije znalo što je, ali ugodno'', komentirao je Matei. Kandidatima se takva kombinacija u predjelu nije svidjela. ''Osobno mi se banana u predjelu nije svidjela. Ljubitelj sam banane, no friške. Ovako u predjelu s tom kombinacijom nije bilo nešto'', komentirao je Sandy. 

Sandy Fikić
Sandy Fikić FOTO: RTL

''Za mene je banana u predjelu bolje zvučala nego što je imala okus'', priznao je Matei. Gordana je priznala da su joj daleka putovanja bila inspiracija za predjelo. ''Okus predjela mi je bio okej, no malo mi je tijesto bilo nekako čudne teksture'', komentirala je Nikolina. ''Meni je umak bio presladak, previše mi je banana valjda povukla pa me predjelo podsjećalo na desert'', nadovezao se Matei. 

Također, domaćica je svojim gostima priznala kako se u Africi, za odlazak u mirovinu, počastila penjanjem na Kilimandžaro. Sandy je zaključio kako treba imati hrabrosti to napraviti u tim godinama. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!