Večera za 5

Delicije iz kućne radinosti pet dama od kojih je jedna žarila i palila emisijom 'Ljubav je na selu'!

U novom tjednu 'Večere za 5' gledatelji će upoznati živopisne kandidatkinje iz Zagreba i okolice - analitičarku istraživanja tržišta Višnjicu, umirovljenice Ankicu i Maru, skladištarku Antoniju i domaćicu Nevenku.

RTL.hr
2023-10-01 10:00
Više videa
 • Zdravko nezadovoljan atmosferom na svojoj večeri: 'Nisu bili raspoloženi' 03:38
  Zdravko nezadovoljan atmosferom na svojoj večeri: 'Nisu bili raspoloženi'
 • Zdravka oduševila domaćica, a Marija se požalila: 'Naporan je sa svojim pričama' 01:39
  Zdravka oduševila domaćica, a Marija se požalila: 'Naporan je sa svojim pričama'
 • Ivanu i zaručnika spojila PVC stolarija, a krivi su njezini roditelji i prijateljica! 02:18
  Ivanu i zaručnika spojila PVC stolarija, a krivi su njezini roditelji i prijateljica!
 • Jeste li primijetili? Kandidati otkrili tko u ekipi kalkulira: 'Pobjeda je bitna' 03:23
  Jeste li primijetili? Kandidati otkrili tko u ekipi kalkulira: 'Pobjeda je bitna'


VIŠNJICA VUČKO (61)

Iz zagrebačkog naselja Vrapče dolazi analitičarka istraživanja tržišta Višnjica, koja se u 'Večeru za 5' ponovno prijavila zbog dobre zabave i vrijedne nagrade. Naime, prije desetak godina već je kuhala u ovom popularnom kulinarskom showu, a sudjelovala je i u 'Shopping kraljici' tako da ima iskustva pred kamerama. Preferira domaću kuhinju i jednostavnu hranu, smatra da joj je najveća mana to što nije spretna u dekoraciji hrane, no kaže kako će tu manu nadomjesti organiziranošću u kuhanju. U slobodno vrijeme voli igrati odbojku i čitati i družiti se s prijateljima. 

Višnjica Vučko
Višnjica Vučko FOTO: RTL Screenshot

ANKICA MILETIĆ (65)

Umirovljenica Ankica dolazi iz Zaprešića, a za sebe kaže da je iskrena i vesela osoba koja voli plesati i družiti se pa je to jedan od razloga što se prijavila u 'Večeru za 5'. Slobodno vrijeme ispunila je aktivnostima kao što su planinarenje, izrađivanje nakita i šivanje prekrivača za obitelj, a aktivna je članica Udruge Ivana Perkovca, koja se bavi očuvanjem kajkavske ikavice i promicanjem zavičajne kulturne baštine. Najviše spravlja variva, voli sve kuhinje, vrlo je organizirana kod pripreme jela i stavlja jako malo soli u hranu. 

Ankica Miletić
Ankica Miletić FOTO: RTL Screenshot

ANTONIJA FAUKOVIĆ (27)

Antonija je profesionalna plesačica i pjevačica narodnih plesova koja trenutačno radi kao skladištarka, a dolazi iz naselja Brezje koje je u sastavu Svete Nedjelje. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna osoba koja se najradije opušta uz pjevanje te uređivanje eksterijera i interijera. Antonija se u 'Večeru za 5' prijavila zato što voli kuhati, upoznavati nove ljude i isprobavati nova jela, a sigurna je da će se i dobro zabaviti. U kuhinji je brza i snalažljiva, najradije priprema razna mesa s umacima, variva i plodove mora, a uvijek će se razveseliti kad na meniju vidi sarmu ili tjesteninu bolognese. 

Antonija Fauković
Antonija Fauković FOTO: RTL Screenshot

MARA SUČIĆ (72)

Umirovljenica Mara Sučić privukla je pozornost gledatelja kad je sudjelovala u showu 'Ljubav je na selu', kaže da voli kamere i dobru zabavu te posebno upoznavati nove ljude pa se zato i prijavila u 'Večeru za 5'. Rođena Zadranka već dugo živi u Zagrebu, no i dalje joj je omiljena mediteranska kuhinja, a dagnje na buzaru omiljeno jelo i naglašava kako ne voli puno začina u hrani. Za sebe kaže da je vesela osoba koja voli sport i sve što je lijepo, a u slobodno vrijeme bavi se raznim sportom, obožava plivanje i duge šetnje. 

Mara Sučić
Mara Sučić FOTO: RTL Screenshot

NEVENKA ŽEPIĆ (60)

Iz naselja Rakov Potok, koje je u sastavu grada Samobora, dolazi domaćica Nevenka koja za sebe kaže da je komunikativna osoba uvijek spremna za šalu, a hobiji su joj vrtlarenje i gljivarenje. Nevenka se u 'Večeru za 5' prijavila zbog ljubavi prema kuhanju, novog iskustva, upoznavanja novih ljudi i dobre zabave, a otkriva kako voli isprobavati baš sve kuhinje, važno joj je samo da je jelo ukusno. Smatra da u kuhanju nema mana, najčešće priprema teletinu i svinjetinu, omiljeno jelo joj je janjetina, a jako voli i raštiku. 

Nevenka Žepić
Nevenka Žepić FOTO: RTL Screenshot

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.