Večera za 5

Domaćica tvrdila da je feferon sladak, a Dean se preznojio: 'Izgorila su mi usta, nepce i jezik'

Domaćica je priznala gostima kako je imala malu pomoć pri pripremi večere, zaboravila je špek te ljutim feferonom preznojila Deana

RTL.hr
04.12.2023 18:50

Ankica je za predjelo pripremila platu s narescima, no priznala je kako je u žurbi zaboravila kupiti špek.  ''Mogao je biti špek, ide uz kulen i buđolu, masline i sir. No, nije da ga je nedostajalo jer je bilo dovoljno svega'', složili su se Davor i Dean. 

Također, domaćica je priznala kako je imala pomoć prijateljice. ''Kažem, pomagajte! Ova se sakrila pred kamerama, zove se Mirjana!'', priznala je Ankica, a kandidati joj navedeno nisu zamjerili. ''Normalno da žena u tim godinama ima pomoć od nekoga, gdje bi to ona sama sve – cijeli dan i kuhanje i spremanje, razmišljanje. Naporno bi joj bilo sve, tako da neka je imala'', komentirali su Davor i Dean. ''Bolje da kažem istinu nego da muljam i lažem'', rekla je domaćica Ankica. 

DAVOR MUTIĆ i DEAN RAĐENOVIĆ
DAVOR MUTIĆ i DEAN RAĐENOVIĆ FOTO: RTL

Također, kandidate je zbunilo što domaćica ne jede svoje predjelo. ''Budem ja tamo probala nešto drugačije'', odgovorila im je ona te na kraju ipak odlučila malo pojesti s njima. ''Mislim da Ankica nije počela jesti odmah kada i mi jer je imala tremu'', komentirala je Goranka. ''Možda jer je bila puna priče i veselja. Puna svega'', rekla je Vlatka. Deanu je drago što je Ankica toliko komunikativna. ''Ja volim puno pričati pa mi je drago da su i drugi komunikativni. Kakva bi bila to situacija da smo svi za stolom, a šutimo – loše bi bilo. Ovako se imamo čemu smijati, nadovezati se, pitati...'', komentirao je Dean. 

Za kraj predjela Dean je pojeo feferon za koji mu je domaćica rekla da je sladak. No, ljut je te se Dean preznojio. ''Izgorila su mi usta, nepce i jezik, preznojio sam se. Zahvalio sam se puno gospođi Ankici što mi je rekla da je feferon sladak, a bio je jako ljut. No, nisam ljut na nju zato'', komentirao je Dean. ''Ljuto je, krivo su metnuli u bocu'', našalila se domaćica. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'LJUBAV JE NA SELU':