Večera za 5

Domaćin bi repete: Antonio oduševljen svojim desertom! 'Treba to napraviti...'

Domaćin Antonio oduševljen je svojim desertom, a i protukandidati su ugodno iznenađeni

RTL.hr
03.04.2024 12:52

Pomoćni radnik Antonio Nađ drugi je ovotjedni domaćin 'Večere za 5' , a za desert je poslužio kolač od višanja, pudinga i šlaga naziva 'Creme de la creme'! 

Carla je komentirala kako je desert izgledao savršeno. ''Nije bilo šareno, no bilo je lijepo. U Slavoniji se to cijeni, treba to napraviti – svidjelo mi se'', komentirala je Ana, a domaćin je priznao kako je za pripremu desert imao malu pomoć supruge. ''Dala mi je najkompliciraniji kolač koji nikada nisam radio pa mi je supruga morala malo uskočiti'', objasnio je domaćin. 

Ani se svidio okus deserta koji nije bio previše sladak. ''Imao je svoju svježinu, mekoću – sve'', rekla je Ana, a kolač se svidio i Stjepanu koji je komentirao kako je višnja razbila slatkoću. Sa Stjepanom se složio i Ivan. ''One višnjice su dale lijepu kiselinu i onaj sok u kojem su se one kuhale. Također, ni puding nije bio previše sladak, šlag odličan. Baš onako fino!'', rekao je Ivan.

Ana Križak i Carla Culej, Večera za 5
Ana Križak i Carla Culej, Večera za 5 FOTO: RTL

''Stavi tacnu pred nas i dok ona ne pukne nema stajanja'', našalio se domaćin, a Ana ga je spustila na zemlju: ''Vidimo iz priloženog''.

''Više sam za popiti i pojesti nego za trčanjem za loptom'', priznao je Antonio. Ana je primijetila kako se domaćin na svojoj večeri raspričao te kako je bio opušten. ''Odlično je, kažu da ako šutiš si zadovoljan'', rekla je Ana. ''Kolač je vrh, baš je pogođen'', rekao je Stjepan. 

''Tražio bih repete, no nema gazde. Danas nije došao, zeznuo me gazda tako da šutim i čekam da se vrati'', našalio se domaćin. ''Možda čovjek ima nekih obaveza baš sad'', nadovezala se Ana na komentar. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHENA':