Večera za 5

Dunja je supruga upoznala zahvaljujući 'Večeri za 5', a sad sastojcima oduševila svoju ekipu: 'Sigurno neću ostati gladan!'

Dunja Suhanek kuha prva u ovotjednoj 'Večeri za 5'

RTL.hr
26.02.2024 10:10

Dunja Suhanek otvorit će ovotjednu 'Večeru za 5' u svom domu u Varaždinu. U goste joj stižu Zlatko Kovač, Mario Kostel, Ivana Baturić Makovac i Dinko Šimenc. U emisiju se prijavila na nagovor svog supruga Tomislava, koji je prije tri godine i sam sudjelovao u showu. Upravo je kultna kulinarska emisija spojila Dunju i Tomislava, naime, nakon 'Večere za 5' Dunja i Tomislav su se upoznali zahvaljujući društvenim mrežama, a sve se nastavilo ljubavnom vezom te zaključilo sretnim brakom! 

Dunja Suhanek, Večera za 5
Dunja Suhanek, Večera za 5 FOTO: RTL

Ova ljubiteljica dobre hrane odlučila je ekipu osvojiti sastojcima kao što su šampinjoni, tikvice, teletina, batat, jaja, jagode i ribizl. "Zanimljivo, šampinjone i tikvice volim, a teletinu ne jedem često, no probat ćemo", komentirala je Ivana. "Svi sastojci su fenomenalni, batat da ne govorim, obožavam, teletina ne može biti loša", dodao je Zlatko, a Mario je zaključio rekavši: 'Sigurno neću ostati gladan!'.

Dunja Suhanek, Večera za 5
Dunja Suhanek, Večera za 5 FOTO: RTL

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ HELL'S KITCHENA: