Večera za 5

Dunjin suprug bio je u 'Večeri za 5', zbog toga su se i upoznali, a sada je i ona pobjednica: 'Hvala mužu što me prijavio'

Pobjednica 'Večere za 5' Dunja Suhanek za RTL.hr je podijelila fotografije s vjenčanja

RTL.hr
02.03.2024 08:30

Dunja Suhanek ovotjedna je pobjednica  'Večere za 5'  s visokih 39 bodova, a njezin suprug Tomislav je prije tri godine bio na posljednjem mjestu, a ne baš pohvalnih 16 bodova.

Upravo zbog njegovih loših ocjena je bio jako popularan na društvenim mrežama, zahvaljujući kojima su se pak -  upoznali. Život piše čudne scenarije, a jedan takav je upravo njihov.

 ''Upoznali smo se nakon emitiranja emisije. Vidjela sam ga na televiziji i svidio mi se. Ja sam samo komentirala neku stavku iz 'Večere za 5' pa se on meni javio. Dogovorili smo kavu i jako je dobro bilo. Zaljubili smo se na toj prvoj kavi – Ljubav na prvi pogled'', ispričala je Dunja.

Dunja Suhanek sa suprugom Tomislavom, Večera za 5
Dunja Suhanek sa suprugom Tomislavom, Večera za 5 FOTO: Privatan album

''Privukao me njegov karakter, njegov odnos prema meni odmah na prvom razgovoru. Bio je jedan pravi džentlmen. Došao je s ružom na prvu kavu... Zaljubila sam se'', dodala je.

Dunju je upravo njezin suprug Tomislav nagovorio na prijavu u 'Večeru za 5',  a poklonio joj je i pregaču koju je odnijenula za pripremu same večere s natpisom 'kuham slasno, ljubim strasno'.

Dunja Suhanek, Večera za 5
Dunja Suhanek, Večera za 5 FOTO: Privatan album

Dunja je za RTL.hr otkrila kako je njen suprug Tomislav s nestrpljenjem čekao pogledati epizodu gdje ona kuha te da je oduševljen, a i ona sama je zadovoljna večerom. 

''Ništa ne bih mijenjala u svojoj večeri, bilo je jedno super iskustvo. I za kraj moram reći da imam najboljeg muža na svijetu, on je duša od čovjeka'', zaključila je Dunja. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!