Večera za 5

Dva jela, dvije dlake, ali pet zadovoljnih nepca: 'Gladni smo pa sve valja'

Prvi ovotjedni domaćin Toca je u svemu imao pomoć supruge Bade, a jednostavno predjelo gosti nisu zamjerili, no dlaku jesu!

RTL.hr
04.03.2024 18:45

Prvi ovotjedni kandidat 'Večere za 5'  je organizator gradnje iz Slavonskog Broda Tomislav Toca Župan. Gledatelje RTL-a je već oduševio kada je sa svojom suprugom Badom sudjelovao u emisijama 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Superpar'. Toca je za predjelo pripremio hrskave tople sendviče naziva 'Večernji sendvič'. ''Možemo prstima da bude najslađe'', komentirala je Karmela, a protukandidati nisu zamjerili domaćinu što je napravio tako jednostavno predjelo. ''Predjelo koje je došlo pred mene je bilo sasvim obično, ništa loše – srednje'', komentirao je Ivan. ''Relativno jednostavno, no zgodno i simpatično'', rekao je Mario. 

Domaćin je zamolio protukandidate da mu kažu ako nešto ne valja. ''Gladni smo pa sve valja'', komentirala je Karmela. ''Niste jedine bile gladne, ja sam skoro nazvao dostavu'', našalio se Toca. 

Martina Brizar, Mario Švaganović, Tomislav Toca Župan, Večera za 5
Martina Brizar, Mario Švaganović, Tomislav Toca Župan, Večera za 5 FOTO: RTL

''Iskreno smo očekivali malo više, posebno kada smo saznali tko je današnji domaćin'', priznala je ipak Karmela. ''No, bilo je sočno i dobro'', dodala je. Cijelu večeru je Bada pomagala Toci pa se tako domaćin našalio da mu konobar donese novo piće. ''Nema nikoga da me posluži – konobarice, može još jedan?'', upitao je domaćin suprugu. Bada je donijela suprugu piće te ga ponudila želi li još nešto. ''Njih dvoje su jedna osoba u dvije, tako da nikakvo čudu da je Bada tu'', komentirao je Mario. 

Zbog tako jednostavnog predjela, protukandidati smatraju kako se domaćin nije baš naradio. ''To je stvarno 10 minuta posla'', komentirala je Martina.

''Predjelo je bilo fino sve osim dlake na maslini koju sam pronašo i maknuo maslinu sa strane'', priznao je Ivan. ''Nisam komentirao dlaku za stolom kako ne bih narušio atmosferu'', dodao je. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!