Večera za 5

EKSKLUZIVNO Tina iz 'Superpara' ponovno ljubi: 'Moj gost u 'Večeri za 5' postao je moj dečko'

Tina Fain ekskluzivno je za RTL.hr otkrila kako ponovno ljubi. Riječ je o poznatom chefu koji je bio i počasni gost u njezinoj 'Večeri za 5'

RTL.hr
24.02.2024 08:00

Pjevačica Tina Fain ugostila je protukandidate u posljednjem danu ovotjedne 'Večere za 5', a ona je inače gledateljima poznata i kao kandidatkinja druge sezone RTL-ova showa 'Superpar'. Kako je tada ekskluzivno otkrila u intervjuu za RTL.hr, suprug s kojim je bila u showu za nju je sada prošlost. Prošle je godine okrenula novu stranicu. "U mom životu trenutačno nema mjesta za nove ljubavi, osim moje dječice. Odlučila sam fokus okrenuti prema nekim drugim životnim prioritetima. Iako imam toliko posla da mi je svaki vikend radni, prioritet su mi druženja s prijateljima. Također, prioritet mi je svakako i zdravlje, počela sam jako puno trenirati", rekla nam je tada. 

No, i njoj se vrlo brzo okrenula sreća i kako nam je ponovno ekskluzivno otkrila, ponovno ljubi. 

"Kod mene ima svašta novoga, moj gost u 'Večeri za 5' je postao moj dečko, jako nam je lijepo, uživamo sa djecom, putujemo i upravo smo svi zajedno na skijanju. Upoznao nas je zajednički prijatelj Jakov Mađarić, za kojeg se isto nadam da će kuhati u 'Večeri za 5', barem sljedeće sezone, tako da smo Ivan i ja bili prijatelji i eto, ekipa nas je spojila", priznala je Tina. 

Večera za 5
Večera za 5 FOTO: RTL

Naime, riječ je o poznatom kuharu Ivanu Tartaru, koji je bio i počasni gost na njezinoj večeri u zadarskom tjednu. 

"Još uvijek prolazim kroz mukotrpan razvod, ali ne dozvoljavam lošim ljudima da utječu na mene, moju sreću i sreću moje djece", zaključila je Tina.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ HELL'S KITCHENA: