Večera za 5

Irena i Mirjana ne vjeruju da je domaćica sama pripremala večeru: 'Ona takvo nešto ne može napraviti'

Irena je cijelu večer provocirala domaćicu. Ona i Mirjana nisu vjerovale da je Tina sama pripremila večeru

RTL.hr
23.02.2024 18:45

Pjevačica Tina Fain je posljednja ovotjedna domaćica 'Večere za 5' , a za desert je pripremila palačinke sa šlagom i mascarponeom te šumskim voćem, no Irena i Mirjana nisu vjerovale da je desert ona sama pripremila. 

''Desert mi izgleda moćno, to nije izgled Tininog deserta. Mislim da ona ne može pripremiti ovo. Netko tko je složio onakav desert mora biti profesionalac. Mislim da ona nije žena od profesionalne dekoracije tanjura'', rekla je Irena, a s njome se složila i Mirjana.

''Meni je desert bio odličan, pre fino je da bi bilo istinito da ga je ona spremala. Imam osjećaj da ona takvo što ne može napraviti'', rekla je Mirjana. ''Radiš u kuhinji, prema tome znaš da to nije njezino jelo'', rekla je Irena Mirjani. ''To je pre fino i prelijepo, no ona to nije napravila'', zaključila je Mirjana. 

Irena je upravo zbog takvog mišljenja upitala domaćicu Tinu da joj objasni postupak pripreme palačinki. ''Idu ti tri jaja, šećer, vanilin šećer, rum, limun pa se to sve zamuti'', objašnjavala je Tina, no Irena ju je prekinula zbog limuna. ''Ovako cijeli, ne ribaš ga?'', provocirala je Irena domaćicu. ''Opiši mi temeljito'', rekla je Irena. 

Irena Lalin i Mirjana Marušić, Večera za 5
Irena Lalin i Mirjana Marušić, Večera za 5 FOTO: RTL

''Mislim da Irena malo provocira Tinu s takvim pitanjima i izjavama da Tina nije sama spremila večeru'', primijetio je i Daniel. 

''Zatim ti to mutim pjenjačom, ne mikserom – da ne izbijem sav zrak kako palačinke ne bi bile žilave pa nakon toga stavljam mlijeko, malo mineralne te malo praška za pecivo'', objasnila je Tina.

Irena joj je na postupak našla veliku zamjerku. ''Još ide brašno koje je uopće zaboravila reći, ona je zaboravila da brašno ide u smjesu. Nenormalno... Laže!'', komentirale su Irena i Mirjana. 

''Misliš li stvarno da ja ne znam kuhati?'', upitala je domaćica Tinu Irenu. 

''Irena je stvarno imala podcjenjivački stav prema Tininim kuharskim vještinama. Ja se s njom ne mogu složiti oko toga'', komentirao je Daniel. 

Danielu se svidio desert, no priznaje kako bi mu bilo ukusnije da je umjesto šlaga bio sladoled, a Nikola, također, priznaje da mu je bilo ukusno... Irena je rekla kako ju je pitala za postupak pripreme jer su palačinke istog okusa kao njene. ''Ne može mi nitko reći da je nešto spremio, a da ne zna običan proces, a to je proces samo tako kada radiš nešto godinama'', komentirala je Irena.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!