Večera za 5

Irena je uvjerena da Tina neće sama kuhati večeru, no pjevačica je spremna boriti se za pobjedu!

Tina Fain kuha posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'

RTL.hr
23.02.2024 10:46

Pjevačica Tina Fain ugostit će protukandidate u posljednjem danu ovotjedne 'Večere za 5'. Hoće li uspjeti uzeti pobjedu ili će na kraju slaviti prodavačica Irena? Doznat ćemo u posljednjoj ovotjednoj epizodi 'Večere za 5', no jasno je da bi o svemu mogao odlučiti najzahtjevniji ovotjedni gost - student Daniel!

Tina Fain, Večera za 5
Tina Fain, Večera za 5 FOTO: RTL

Prije proglašenja pobjednika, Tina mora poslužiti svoju večeru. "Ja sam Tina Fain, dolazim iz Zadra i već 5 godina imam 29 godina! Majka sam dvoje djece i ovim putem im šaljem veliku pusu. Moj posao je pjevati na svadbama, to mi je glavni posao i od njega živim dugi niz godina. Imam bend u Karlovcu i nastupamo po cijeloj Hrvatskoj", otkrila je Tina o sebi. Uz glazbu, Tina se bavi i posuđivanjem glasa za reklame te razne najave. Usto, bavi se i ugradnjom trepavica. "Ugradnja trepavica me jako opušta, odmaram živce i meditiram dok to radim", zaključila je pjevačica o sebi. 

Sastojci Tinine večere, Večera za 5
Sastojci Tinine večere, Večera za 5 FOTO: RTL

Irena je izrazila sumnju u to da će Tina uopće sama raditi svoju večeru, no pjevačica je samouvjereno predstavila ukusne sastojke - tunu, grašak, topljeni sir, pršut, peršin, jaja i šumsko voće. "Ne bih ništa mijenjala, sve mi paše", komentirala je Mirjana, a Nikola je dodao da smatra kako će se ekipa dobro najesti kod Tine. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':