Večera za 5

'Mi žene volimo velike!': Irena se šali, a Danielu je već dosta takvih razgovora

Danielu je seksualnih fora već dosta, no protukandidati ne odustaju

RTL.hr
23.02.2024 09:00

Pretposljednji ovotjedni domaćin 'Večere za 5' je ugostitelj Nikola Rašin, a gostima je spremio predjelo naziva 'Biser u oklopu' - školjke jakobove kapice. Domaćin Nikola je odmah gostima objasnio kako su školjke afrodizijak, a Irena je komentirala Danielu kako se oni svi sada zdravo hrane, a ne samo on.

Daniel je za goste izveo malu školu nutricionizma pa im tako objasnio zašto je jelo koje sada jedu toliko zdravo. ''Postoje marko i mirkonutrijenti. Markonutrijenti su proteini, masnoće, ugljikohidrati. Mikronutrijenti su vitamini, minerali i te druge stvari. Ova je hrana koja je među top pet po mikronutrijentima - sve ima zato i jest afrodizijak'', objasnio je Daniel protukandidatima. 

Tina je priznala Danielu kako ga uopće nije slušala. ''Dok si ti pričao o školjkama, ja sam jela – tako da makrose, mikrose i ostale beštije koje se nalaze u svemu tome, nisam primijetila. Ja se ispričavam'', rekla je Tina. ''Dakle, nisi naučila lekciju iz mog kratkog predavanja'', komentirao je Daniel, a ona mu je rekla da će naučiti kada se epizoda bude emitirala. 

Irena Lalin, Daniel Mijatović, Večera za 5
Irena Lalin, Daniel Mijatović, Večera za 5 FOTO: RTL

Mirjana je pomoćna kuharica te je priznala kako ovo jelo nikada nije spremala, no njen šef je. ''Moj šef je pripremao to jelo, a ja sam ovako gledala malo i baš su bile ovako velike'', komentirala je Mirjana, a Irenu je odmah komentar asocirao na nešto drugo. ''A mi žene volimo velike'', rekla je Irena. ''Bolje da je veći, je 'l tako?'', dodao je Nikola. Daniel je već napomenuo koliko mu smetaju seksualne šale... ''Možeš li ti Irena reći neku šalu, a da nije perverzna?'', upitao je Daniel.

''Pa normalno da je bolje da ima više u školjci, nego da nema'', pokušala je Mirjana obrnuti smjer razgovora. ''Irena, po mom mišljenju, pretjeruje. Sve se zna gdje se može, dečku neugodno i želi prekinuti tu temu – ja mu dajem pravo'', zaključila je Mirjana. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!