Večera za 5

Pamtite li 'Večeru za 5' na kojoj je bilo više razmirica? I ona posljednja je protekla u drami

Provokacije se nastvaljaju, a Irena je puna pitanja za mlade protukandidate

RTL.hr
24.02.2024 15:00

Posljednja kandidatkinja ovog tjedna 'Večere za 5'  bila je pjevačica Tina Fain iz Zadra, gledateljima već poznata  iz showa 'Superpar'. Mirjanu je tijekom večere zanimalo kako se snalazi kada pjeva po svadbama, kako se brani od pijanih ljudi, s obzirom na to da joj se Tina čini previše plaha. ''Ovisi, no ja sama postavljam granice i mislim da bi to svaka žena trebala. Moje najveće oružje je mikrofon i kada god imam neki problem to jasno kažem. Ako imam neki jači problem, na primjer prolijevanje zvučnika ili mene – prestajem sa svirkom tog trenutka'', objasnila je Tina.  Irena se ne slaže s Mirjanom da je Tina preplaha.

''Mirjana nemoj me zezati, ona plaha?! Tebe je napala, popljuvala te od glave do pete. Ta se zna snaći da je baciš u more... Ajde molim te, nemoj glumiti sada'', komentirala je Irena. ''Mora da tamo dolaze svetice pjevati'', dodala je. 

Nikola Rašin, Irena Lalin, Večera za 5
Nikola Rašin, Irena Lalin, Večera za 5 FOTO: RTL

Daniel je rekao Tini da, u slučaju da se okrene duhovnoj glazbi, njemu će zapjevati na svadbi. ''Dvije, tri pjesme – dogovorit ćemo se'', rekao je Daniel. ''Ono što je meni najvažnije je da je to iz srca, da nije gluma i predstava, nego da je zaista netko tko to voli i kome je to iskreno'', rekao je Daniel, a Irena ga je upitala kako on zna da je netko iskren.

''S obzirom na to da si tako mlad i neiskusan... Kako kad netko pjeva znaš da je to iz duše, iz srca?'', upitala ga je Irena. Daniel joj je odgovorio kako zna isključivo po vlastitom rasuđivanju i osjećaju koji ga, priznaje, može prevariti. Irena je takav odgovor odobrila. Tina je pitala Irenu što ona smatra da je iskreno. ''Ja vidim iskrenost u mimici i gestama, a vidim kada je netko 24 sata neiskreno nasmijan'', odgovorila je Irena.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!