Večera za 5

Nina s divljači ide prema pobjedi: 'Mislim da je trebala raditi ribu'

Slobodanka (Nina) Vukosav kuha posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5'

RTL.hr
19.04.2024 13:41

Obrtnica Slobodanka (Nina) Vukosav ugostit će ekipu posljednjeg dana ovotjedne 'Večere za 5' . U emisiju se prijavila zbog novog životnog iskustva. Kreativka je te rado izrađuje predmete od kartona i papira. Voli izrađivati ukrase i dekoracije, a usto plete, slika i trenira. Voli spravljati i jesti školjke te je ljubiteljica dalmatinske kuhinje.

Nina Vukosav, Večera za 5
Nina Vukosav, Večera za 5 FOTO: RTL

"Moj suprug je pomorac, plovi već 28 godina, a ja čekam već 28 godina! Rekli bih ovdje: 'Što se žališ, ti imaš para', a postoji i druga strana medalje. Meni u životu nedostaje sve osim novca. Presretna sam što imam kći, Stela je moja zvijezda vodilja u svakom trenutku. Nedavno sam otvorila dućan poslovne odjeće za žene. To me vratilo, skroz izbacilo u orbitu", otkrila je Nina.

Nina Vukosav, Večera za 5
Nina Vukosav, Večera za 5 FOTO: RTL

"Volim glazbu, slikanje, filmove. Volim plesti, kuhati, sve što ima ikakve veze s kreativnosti", dodala je domaćica o sebi. Ekipi je odlučila spraviti i ponuditi večeru od sastojaka kao što su sir, češnjak, rukola, divljač, sušene lisičarke, pekmez od šljiva i jabuke.

"Od Nine sam očekivao sve, rekla da je sve voli spraviti, ovo je teže za napraviti, ali mislim da će uspjeti", otkrio je Zoran. "Mislim da je trebala ribu, nisam mislila da će raditi divljač", zaključila je, pak, Nikolina.

Sastojci, Večera za 5
Sastojci, Večera za 5 FOTO: RTL

Hoće li Nina osvojiti pobjedu u posljednjoj ovotjednoj večeri, pogledajte od 17.50 sati na RTL-u!

Novu epizodu 'Večere za 5' pogledajte odmah na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':