Večera za 5

Protukandidati primijetili kako je domaćin šutljiv i drugačiji: 'Nimalo sličan onom Zlatku kakvog ja poznajem'

Zlatko je zadovoljan svojom večerom, no protukandidati su odmah primijetili koliko je šutljiv

RTL.hr
27.02.2024 18:50

Zlatko Kovač je za desert u 'Večere za 5'  pripremio međimursku gibanicu u dekoraciji s kupinama i ribizlom te ga nazvao 'Oblizek'. Takav desert nije svima odgovarao. ''To je samo kakao za ukras ili je i unutra kakao?'', zanimalo je Ivanu. ''Nakon takve večere mi je gibanica preteško pala i okusi mi se nisu sviđali. Okusom mi se gibanica ne slaže s kupinama – pre gorko je'', komentirala je Ivana. 

Domaćina nije zanimalo je l' se gošćama svidjela gibanica ili ne jer tvrdi da je bila prava domaća. ''Moram reći da je gibanica bila izvanredna'', priznao je domaćin. 

Ono što su svi protukandidati primijetili je da je domaćin na svojoj večeri izuzetno šutljiv. ''Je l' to možda zato što si ti danas domaćin?'', zanimalo je Ivanu, a Dunja ga je upitala ima li tremu. ''Jučer je bio prvi dan. Moraš onda uzeti neki afrodizijak, a ja sam si jučer očito uzeo previše'', našalio se Zlatko. ''Jučer kada sam vidio Dunju, tražio sam duplu dunju'', dodao je kroz šalu. 

Zlatko Kovač, Večera za 5
Zlatko Kovač, Večera za 5 FOTO: RTL

''Ne znam je li Zlatka tolika trema uhvatila, no jako je bio šutljiv – ni malo sličan onom Zlatku kakvog ja poznajem'', komentirala je Dunja, a desert je posebno nahvalila. ''Jako mi je teško sjela gibanica - znam da je jaka, no jako je volim jesti. Ma da mi je mozak govorio da stanem'', priznala je Dunja, a desert se svidio i Tomislavu i Mariu 

''Za međimursku gibanicu je specifično da je jako slatka. Nekada mi to ne paše, no danas mi je pasalo'', komentirao je Mario te priznao gostima kako mu je od svih kolača najbolje meso. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!