Večera za 5

Sjećate se Tine iz 'Superpara'? Doživjela je veliku fizičku transformaciju, a sada kuha u 'Večeri za 5'

Tina Fain istaknula se u drugoj sezoni 'Superpara' svojom energijom, a otada je doživjela veliku transformaciju

RTL.hr
20.02.2024 13:00

Jedna od kandidata koji kuhaju u ovotjednoj 'Večeri za 5' je 34-godišnja pjevačica iz Zadra Tina Fain. Komunikativna je i vesela, a uz glazbu, bavi se i ugradnjom trepavica. U slobodno vrijeme voli se šetati i boraviti u prirodi. 

Tina Fain, Večera za 5
Tina Fain, Večera za 5 FOTO: RTL

Gledatelji su upoznali Tinu u drugoj sezoni 'Superpara', a tri godine nakon sudjelovanja u showu posve je promijenila svoj život o čemu je progovorila prošle godine za RTL.hr. "U mom životu trenutačno nema mjesta za nove ljubavi, osim moje dječice. Odlučila sam fokus okrenuti prema nekim drugim životnim prioritetima. Iako imam toliko posla da mi je svaki vikend radni, prioritet su mi druženja s prijateljima. Također, prioritet mi je svakako i zdravlje, počela sam jako puno trenirati", ispričala je tada. 

Tina Fain
Tina Fain FOTO: @shiani_photography - Šime Aviani

Otvoreno je govorila i o borbi s viškom kilograma, a odlučila je to promijeniti zdravim načinom života. 

"U tom procesu mršavljenja pomogao mi je osobni trener koji me doveo u red. To je trajalo godinu dana. Još uvijek treniram, brinem se o svom zdravlju i nikada više ne bih dopustila da se vratim na staro. Prehrana je također sređena, doduše ne mogu odoljeti čokoladi, ali suzdržavam se", objasnila je. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':