Večera za 5

Stjepan o svom ljubavnom statusu: 'To su prijateljice, a ja tražim neprijateljice da se mogu s njima igrati'

Tijekom predjela na Ivanovoj večeri protukanidati se našalili Stjepanovim ljubavnim status, a on otkrio što traži

RTL.hr
03.04.2024 18:30

Umirovljeni dočasnik HV-a Ivan Peičić treći je domaćin ovotjedne 'Večere za 5' , a za predjelo je poslužio 'Slavonsko čudnovište'. Na tanjuru je bila zanimljiva kreacija domaćeg kulena, šunke, kokošjih jaja, krastavaca i domaćeg sira s vrhnjem. Antonio se našalio kako ga je peršin podsjetio na Stipu zbog njegove frizure. ''Meni ne liči. Nisam išao za tim da Stjepana uvrstim u tu kategoriju'', rekao je domaćin. ''Bilo bi bolje da je svakom od nas na tanjur stavio naše likove, no i ovo je bilo zanimljivo. Malo smo se našalili na Stipin račun'', komentirao je Antonio. 

Stjepan je prihvatio šalu na svoj račun pa komentirao kako mu je žao jesti vrhnje na tanjuru koji je 'čudnovištu' brada. ''Vidi ovdje brada pa što da radim? Toliko se mučim s njom 12 godina... Nemoj se ljutiti, no donesi mi nabacano'', našalio se Stjepan.

Stjepan Sertić i Ana Križak, Večera za 5
Stjepan Sertić i Ana Križak, Večera za 5 FOTO: RTL

''Izgled je bio vrh, kako ga je složio... Žao mi je da nisam fotografirao jer nisam imao mobitel, no stvarno je show'', komentirao je Stjepan. 

Protukandidati su nastavili sa šalama na Stjepanov račun, no ovaj put za ljubavni život. ''Lako se vama zezati na moj račun. Vas dvojica oženjeni, ona ima dečka, a ja jadan sam kao čuko... Normalno da stavim onda macu na majicu'', komentirao je Stjepan, a Carlu je zanimalo kako to da je usamljen kada ima toliko prijateljica. ''Prijateljica da, no nemam veze. To su prijateljice, a ja tražim neprijateljice da se mogu s njima igrati'', objasnio je Stjepan. 

Antonio se našalio da je trebao jučer ostati spavati kod njega nakon večere zbog punice. ''Cijeli dan sam razmišljao o punici, stvarno si bio škrt – trebao si me ostaviti'', rekao je Stjepan. ''Stipan napunio punicu'', rekla je Carla i nasmijala protukandidate. Carla smatra da bi se punica i on odlično slagali. ''Mislim da je Stipan taj mačak koji je zbario svaku moguću staru ženu'', našalila se Carla, a Antonio ipak misli kako se njih dvoje ne bi slagali jer su potpuno različitog karaktera. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ 'HELL'S KITCHENA':