Večera za 5

Tina iz 'Superpara' uživa sa svojim princem! Putuju i uživaju: 'Moje zauvijek'

Tina Fain iz 'Superpara', koja se nedavno natjecala i u 'Večeri za 5', javno je priznala da je zaljubljena. S novim dečkom uživa na putovanjima, a on joj je bio i gost na večeri

RTL.hr
26.02.2024 16:00

Tina Fain je u vezi s poznatim chefom Ivanom Tartarom koji je bio i počasni gost u njezinoj 'Večeri za 5'. Zajedno uživaju, a na društvenim mrežama ne prestaju oduševljavati fotografijama s putovanja. Tako su, u studenom prošle godine, otputovali u Pariz te pratitelje oduševili s fotografijama i objavama na društvenim mrežama.

Tina Fain i Ivan Tartar
Tina Fain i Ivan Tartar FOTO: Instagram
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Da ostvariš san sa ženom svojih snova, hvala Pariz, na vinu, siru i starim zgradama, do sljedećeg puta aurevoir", napisao je Ivan ispod objave njihovih fotografija s puta, a Tina je podijelila predivan video na koji je dobila Ivanov komentar: "Moje zauvijek":

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Koliko je Ivan voli pokazuje i njegova objava na društvenim mrežama u kojoj joj je čestitao rođendan.

''Od 365 dana u godini koji prolaze, ovaj je vrlo poseban. Mojoj boljoj polovici, mojoj slagalici, najboljem prijatelju i partneru u zločinu želim najsretniji rođendan. Neka te svaki dan lijepo smiješi kao onaj kojeg si mi vječno poklonio, neka te godina pred tobom vodi ka velikom zdravlju i uspjehu u tvojim nastojanjima. Neka sljedeći 364 dan ove sljedeće godine bude dočekan velikodušnošću i ljubaznošću prema ovako lijepom ljudskom biću. Iz dubine srca i duše volim te. Sretan rođendan sunce'', napisao je Ivan. 

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Podsjetimo, u prošlotjednoj 'Večeri za 5' pjevačica Tina Fain je posljednji dan ugostila protukandidate, a Ivan joj je također bio gost na večeru. Osim tamo, Tina je ranije sudjelovala u drugoj sezoni RTL-ova showa 'Superpar', no suprug s kojim je bila tada u tom showu je sada za nju prošlost. Ekskluzivno je za RTL.hr otkrila kako ponovno ljubi. 

"Kod mene ima svašta novoga, moj gost u 'Večeri za 5' je postao moj dečko, jako nam je lijepo, uživamo sa djecom, putujemo i upravo smo svi zajedno na skijanju. Upoznao nas je zajednički prijatelj Jakov Mađarić, za kojeg se isto nadam da će kuhati u 'Večeri za 5', barem sljedeće sezone, tako da smo Ivan i ja bili prijatelji i eto, ekipa nas je spojila", priznala je Tina. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji! 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ HELL'S KITCHENA: