Večera za 5

Tina pronašla dlaku u predjelu, a protukandidati joj komentar zamjerili: 'Ne treba baš tako javno reći pred kamerama'

Tina je pronašla dlaku, a domaćica i ostali protukandidati su joj zamjerili što je to rekla javno

RTL.hr
21.02.2024 09:00

Pomoćna kuharica Mirjana Marušić ugostila je protukandidate drugog dana 'Večere za 5'.

Tijekom predjela, domaćica je gostima pričala o svojoj obitelji te otkrila kako živi s jednim sinom, kćer im je susjeda, a da treći sin radi na brodu. Irena ju je upitala zašto se boji samoće. ''Bila sam okružena tako – nas je bilo sedam sestara i dva brata. Onda sam navikla da nas je uvijek puno. Ne volim sama živjeti'', priznala je domaćica Mirjana, a Nikola, također, smatra kako je vrlo teško živjeti sam. ''Imam puno prijatelja koji su sami i svakodnevno mi se žale. Mislim da je jako teško biti sam'', komentirao je Nikola. Daniel pak smatra kako je samoća dobra stvar, no da je puno ljudi nije spoznalo kako treba. ''Ne znaju to cijeniti'', zaključila je Irena.

Emotivne razgovore prekinula je Tina jer je pronašla dlaku u jelu. ''Moram ti nešto reći, hajde pogledaj'', rekla je Tina. ''To ti se meni uvijek događa'', dodala je utješno, no domaćici se navedeni komentar nikako nije svidio. ''Jako mi je zasmetalo što je Tina to komentirala. Kada bih ja to vidjela, izvadila bih je da nitko ne vidi – dogodi se svakome, ali ne treba baš tako javno reći pred kamerama'', rekla je domaćica Mirjana, a ostali protukandidati se s njome slažu. ''Možda smo u krivu, ali imamo svoje mišljenje da je trebala zadržati za sebe'', zaključili su.

Tina Fain, Daniel Mijatović, Večera za 5
Tina Fain, Daniel Mijatović, Večera za 5 FOTO: RTL

''Svaki put u mome tanjuru'', rekla je Tina, a domaćica joj sugerirala da je samo makne. ''Evo makla sam, vidiš li da jedem dalje?'', rekla je Tina blago kroz osmijeh. ''Dešavaju se takve situacije, to je sve normalno u ovakvim uvjetima u kojima kuhamo, pred kamerama. Ne zamjeram joj ništa, bitno mi je da je hrana bila odlična – okusi su bili spojeni, to je to'', komentirala je Tina. 

''Nemojte filozofirati. Svi ćemo na kraju vidjeti tko je htio pobjedu i tko je zato u svemu nalazio neku zamjerku. To je meni smješno'', rekla je Irena, a Daniel je komentirao kako on u gostima jede sve što se pred njega stavi. ''Tu nema izbirljivosti'', zaključio je Daniel.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!