Večera za 5

Tina za RTL.hr o svađi s Mirjanom i situaciji s dlakom o jelu: 'Mogla je svezati kosu...'

Tina je prokomentirala situaciju koja se dogodila na Ireninoj večeri. Naime, posvadila se s Mirjanom zbog komentara o dlaci u jelu

RTL.hr
23.02.2024 13:00

Zadarska 'Večera za 5' vrlo je dinamična, ponajviše zbog odnosa koji su uzdrmali poneke dane. Konkretno, radi se o odnosu Mirjane i Tine. Mirjana je Tini zamjerila što je pred svima rekla kako je pronašla dlaku u njezinom jelu. Ta se tema onda protegnula i kroz ostale večere. Pitali smo Tinu za komentar, a u nastavku doznajte što ima za reći o cijeloj situaciji. 

Tina Fain, Večera za 5
Tina Fain, Večera za 5 FOTO: RTL

"Na večeri kod Irene mi je bilo ugodno do trenutka kada je Mirjana počela iz 'vedra neba' s uvredama. Smatram da nisam ništa loše napravila i da sam bila fer i korektna i dlaku sam izuzela iz ocjenjivanja. Mirjana je jedna žena koja gleda turske sapunice i  očito to na nju utječe na način da voli dramu, kada netko ima toliko vremena u životu, onda previše razmišlja o jako nebitnim stvarima, meni je samo žao što sam dozvolila da me uplete u tu sapunicu. Nije se trebala naljutiti na mene zbog svoje pogreške, ali isto tako mogla je svezati kosu, a kao netko tko radi u kuhinji - to bi trebala znati. Mene je najviše iznenadilo, u trenutku kada sam joj pokazala dlaku koja je bila velika i crna, da Mirjana nije rekla 'ne moraš nastaviti jesti, mogu ti donijeti drugi tanjur' ili da je barem ponudila nešto drugo, svakako bi ja isto reagirala i rekla da ne zamjeram, ali ona se nije niti ispričala za svoju pogrešku, nego je izvela predstavu da se ja osjećam krivo i da se ja njoj ispričam, po meni to nije dobro. Mirjanina večera je trebala završiti desertom, ali joj je valjda trebao još jedan dan medijske pažnje. Irenina vecera je mogla proći i bez toga", rekla je Tina, koja smatra kako nije učinila ništa loše. 

Pitali smo je i koji su joj kandidati dragi, budući da znamo s kime se nije složila. 

"Svi kandidati su zanimljivi na svoj način, najbolje sam se složila s Nikicom i Danielom , a žene ko žene - borbene!", zaključila je.  

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ HELL'S KITCHENA: