Večera za 5

U ovotjednoj 'Večeri za 5' stara poznanstva: 'Nije da skrivaju, no načuli smo da su nešto imali u prošlosti'

Dunja i Zlatko se poznaju otprije, no nisu otkrili detalje...

RTL.hr
27.02.2024 14:00

Prva ovotjedna domaćica  'Večere za 5'  je asistentica voditelja proizvodnje  Dunja Suhanek, a ugostila je protukandidate u svom domu u Varaždinu. Upravo je zahvaljujući 'Večeri za 5' Dunja upoznala supruga Tomislava, s kojim su je povezale društvene mreže i komentari vezani uz njegovo sudjelovanje u emisiji. Tomislav je tada dobio vrlo niske ocjene, a njegova je supruga svakako uspješnija. 

Kako je prva večera u tjednu, protukandidati su se tek upoznali, no domaćica Dunja i Zlatko se poznaju otprije. ''Mi se poznajemo, no nismo znali da ćemo se sresti na ovaj način. Nismo se već jako dugo vidjeli'', objasnila je domaćica gostima. ''Meni je drago da sam vidio Dunju nakon jako dugo vremena i nadam se da ću uživati u večeri'', rekao je Zlatko te su u to ime Dunja i Zlatko nazdravili. ''Svi ili samo vi nazdravljate?'', našalio se Dinko.

Zlatko Kovač, Dunja Suhanek, Večera za 5
Zlatko Kovač, Dunja Suhanek, Večera za 5 FOTO: RTL

Protukandidati misle da Dunjino i Zlatkovo poznanstvo neće utjecati na ocjenjivanje. ''Rekao bih da neće biti dogovaranja između Dunje i Zlatka. Cijela ekipa mi djeluje dosta korektno'', komentirao je Dinko. 

Ivanu je zanimalo od kuda se domaćica i Zlatko poznaju. ''Poznajemo se odavno, ja mislim jedno 30 godina, nemoj sad reći 40...'', odgovorila je Dunja. ''Išli smo u isti kafić, mislim da je on čak bio vlasnik kafića. Igrali smo pikado, znamo se još od moje 18., 19. godine'', pojasnila je. 

''Pa nije da skrivaju, no načuli smo da su nešto imali u prošlosti, ali Bože moj. Svi imamo prošlost, je 'l tako?'', komentirala je Ivana. ''Nisu to rekli javno za stolom - ništa konkretno, ali mene se osobno to ni ne tiče'', dodao je Dinko. 

Ivana je za predjelo pripremila jelo naziva 'Krugovi': punjene šampinjone, rikolu, punjene listiće tikvice i pogaču te kao jestivu dekoraciju maćuhicu. ''Iskreno, nikada nisam jela jestivu ljubičicu, je 'l je to ljubičica ili maćuhica?'', upitala je Ivana. ''Maćuhice su i jestive su. Oprane su tako da ih možete slobodno jesti'', objasnila je gostima domaćica. Kandidati su se složili kako je jelo bilo izvrsno, no da je bilo previše salate.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!