Večera za 5

'Večera za 5' spojila je ovotjednu kandidatkinju Dunju sa sadašnjim suprugom! Stiže nam i dvostruki prvak Hrvatske u neobičnom sportu

Novi tjedan, novi kandidati 'Večere za 5'. Upoznajte ekipu iz Varaždinske i Međimurske županije

RTL.hr
25.02.2024 10:00

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u dvije županiju - Varaždinsku i Međimursku. Prva ovotjedna utrka za nagradu od 1000 eura, ali i vrijedni poklon bon, počinje u Varaždinu gdje će ugostiti asistentica direktora proizvode Dunja Suhanek. U goste joj stižu Zlatko Kovač, Mario Kostel, Ivana Baturić Makovac i Dinko Šimenc. 

Dunja Suhanek (48)

Asistentica voditelja proizvodnje ugostit će protukandidate u svom domu u Varaždinu. Dunja se u 'Večeru za 5' prijavila zbog dobre zabave i novog iskustva, ali i na nagovor supruga Tomislava, koji je u emisiji sudjelovao prije tri godine. 

Upravo je zahvaljujući 'Večeri za 5' Dunja upoznala supruga Tomislava, s kojim su je povezale društvene mreže i komentari vezani uz njegovo sudjelovanje u emisiji. Majka je trojki te ponosna baka, a slobodno vrijeme najradije provodi u društvu svoje obitelji te druženju s prijateljima. Ljubiteljica je kontinentalne kuhinje i mesnih jela pa će se vjerojatno upravo takvom kuhinjom predstaviti ekipi. 

Dunja Suhanek, Večera za 5
Dunja Suhanek, Večera za 5 FOTO: RTL

Zlatko Kovač (64)

Ugostitelj i poduzetnik Zlatko ugostit će ekipu u svom Nedelišću. U emisiju se prijavio zbog dobre zabave, a uz brojne aktivnosti, Zlatko je i predsjednik udruge 'Hrastinka' te je biker. Uza sve, posjeduje i ranč sa ovcama. Ljubitelj je ribljih jela te preferira mediteransku kuhinju. Često mu se, ipak, na tanjuru nađu mesna jela. Obitelj mu je jako važna pa su mu na prvom mjestu djeca i unučad. 

Zlatko Kovač, Večera za 5
Zlatko Kovač, Večera za 5 FOTO: RTL

Mario Kostel (43)

Poduzetnik dolazi iz Donjeg Mihaljevca te će upravo tamo, u svom domu, ugostiti ekipu. Bavi se peradarstvom, samohodnim strojevima te betonskom galanterijom. Na prijavu u 'Večeru za 5' nagovorila ga je supruga, a usto je i veliki gurman pa se raduje isprobati nove stvari. U slobodno vrijeme voli se družiti, voziti biciklom te gledati serije. Dobar je, kaže, u mesnim jelima, a na kuhanje gleda kao na hobi i veliku ljubav.

Mario Kostel, Večera za 5
Mario Kostel, Večera za 5 FOTO: RTL

Ivana Baturić Makovac (42)

Financijska savjetnica Ivana ekipu će ugostiti u svom domu u Varaždinu. U 'Večeru za 5' odlučila se prijaviti na nagovor okoline te iz želje da isproba nešto novo. Komunikativna je i društvena, vodi zdrav način života, voli vježbati i planinariti te vrijeme provodi u prirodi. Voli se družiti i kuhati, a posebno povrće. Preferira mediteransku kuhinju, a prednost uvijek daje domaćem neprerađenom voću i povrću. U braku je te je majka dvoje djece. 

Ivana Baturić Makovac, Večera za 5
Ivana Baturić Makovac, Večera za 5 FOTO: RTL

Dinko Šimenc (43)

Organizator događanja iz Varaždina ekipu će ugostiti u okolici grada - na starom seoskom imanju. Veliki je obožavatelj disc golfa pa organizira turnire i dvostruki je prvak Hrvatske u tom sportu. Usto, voli kuhati, posebno mediteransku hranu i hranu bez mesa. 

Dinko Šimenc, Večera za 5
Dinko Šimenc, Večera za 5 FOTO: RTL

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!