Večera za 5

Voli li gospođa Ana mlađe? 'Na izjavama se stisnula uz mene, ne znam voli li mlađe ili što?'

Vesela atmosfera uz puno zabave se nastavila i drugog dana 'Večere za 5'. Ana se priljubila uz Davora, a on misli da možda voli mlađe

RTL.hr
06.12.2023 10:00

Ani se predjelo nije svidjelo te je Davoru ponudila da pojede njeno. ''Nisam ni svoje još. Neću, pipali ste'', odgovorio joj je Dean. ''Jest ću drugo'', komentirala je Ana. Dean je upitao Davora je li ljubomoran što je Ana to pipala, što je nasmijalo ostale kandidate. ''Ti si sjeo, jadan, pored nje'', kroz šalu je rekao Dean. ''Na izjavama me ispipala'', priznao je Davor ostalim kandidatima, misleći pritom na gospođu Anu. ''Ja sam se na njega naslonila, a on se dade'', rekla je Ana. ''Pa morao sam stajati na mjestu, što ću'', komentirao je Davor. 

ANA KOVAČIĆ i DAVOR MUTIĆ
ANA KOVAČIĆ i DAVOR MUTIĆ FOTO: RTL

''Ankica se na izjavama stisnula uz mene, ne znam voli li mlađe ili što...'', objasnio je Davor. ''Kasnije je rekla da joj je bili prevruće, no ne znam je li zbog toga ili što je mene ispipala odozada. No, bilo mi je smiješno'', dodao je. ''Mislim da su se Ankica i Davor sprijateljili više no jučer. Malo su se više zbližili'', zaključila je Vlatka. 

Za glavno je domaćica je pripremila jelo naziva 'Sirački smotuljci', piletina u hambrgeru te svinjetina punjena sirom i šunkom uz domaće njoke i domaći umak. Davoru i Dejanu se glavno jelo svidjelo, no Gordani na prvu nije djelovalo primamljivo. 

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!