Večera za 5

Zlatko ima 17 ovaca i motor, no nikad nema mira! Njegov popis sastojaka podijelio je ekipu: 'Ne simpatiziram suhe jezike'

Zlatko Kovač ugostit će ekipu drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'

RTL.hr
27.02.2024 09:56

Ugostitelj i poduzetnik Zlatko Kovač ugostit će ekipu drugog dana ovotjedne 'Večere za 5'. U emisiju se prijavio zbog dobre zabave, a uz brojne aktivnosti, Zlatko je predsjednik udruge 'Hrastinka' te biker. Posjeduje ranč s ovcama, no ljubitelj je ribljih jela. Nakon što je otkrio da s Dunjom ima prošlost, ostaje vidjeti od 17.45 sati hoće li je uspjeti nadmašiti nakon njezinih izvrsnih 39 bodova!

Zlatko Kovač, Večera za 5
Zlatko Kovač, Večera za 5 FOTO: RTL

"Nekad sam imao dva konja, bilo je tada više posla. Sada imam 17 ovaca koje barem jednom dnevno moram pogledati. Nemam mira, nikad mi nije dosadno. Nisam zavodnik, ne izigravam zavodnika, to me dečki zezaju. Imam motor, jedna cura me nagovorila da uzmem motor. Nagovorila me da i ja kupim", ispričao je o sebi Zlatko. "Da sam u filmu, glumio bi me Kevin Costner. Rado planem, ali se i brzo smirim", zaključio je. 

Sastojci Zlatkove večere
Sastojci Zlatkove večere FOTO: RTL

Nakon što je predstavio sebe, predstavio je i sastojke za svoju večeru: mak, sir, suhe jezike, teletinu i šljive. "Popis djeluje lokalno, suhe jezike ne simpatiziram, taj dio ćemo vidjeti", komentirao je popis Dinko. Mariju se, pak, sviđaju suhi jezici, a Dunji je sve ok. "Vidim da je tu sve što volim jesti, a sad kako će biti posloženi, vidjet ćemo", zaključila je Dunja.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO IZ HELL'S KITCHENA: