Viola boje mora

Što se događa? Najveći turski zavodnik Can Yaman nestao s Instagrama bez objašnjenja

Nije tajna da Can Yaman ima konfliktan odnos s medijskom pažnjom i obožavateljima koji pređu granice

RTL.hr
21.06.2024 18:00

Profil Cana Yamana, najvećeg turskog zavodnika i zvijezde hit serije 'Viola boje mora', nedavno je nestao s Instagrama bez ikakvog objašnjenja. Ovaj potez iznenadio je, ali i razočarao, njegove obožavatelje diljem svijete koji se pitaju koji je razlog tome. 

Nije tajna da Can Yaman ima konfliktan odnos s tamošnjim medijima i kritizira obožavatelje(ice) koji prijeđu granice, zbog čega je povremeno u prošlosti deaktivirao svoj Instagram profil kako bi izbjegao često morbidnu pažnju korisnika.

Francesca Chillemi i Can Yaman, Viola boje mora
Francesca Chillemi i Can Yaman, Viola boje mora FOTO: RTL

Tijekom snimanja druge sezone serije 'Viola boje mora', u kojoj je glumio zajedno s Francescom Chillemi, Can je često objavljivao fotografije i videzapise sa seta. Njegova posljednja objava odnosila se na njegovu novu ulogu u seriji 'Sandokan', koji je remake serije iz 1976. godine. Naime, Can Yaman je trenutno zauzet snimanjem ove serije u Kalabriji, gdje utjelovljuje glavnu ulogu pirata, Sandokana.

Nedugo nakon što je podijelio službene videozapise i fotografije sa snimanja 'Sandokana' sa svojih preko 10 milijuna obožavatelja, zgodni turski glumac odlučio je zatvoriti svoju društvenu stranicu bez ikakvog objašnjenja.

Can Yaman
Can Yaman FOTO: Instagram

Nije prvi put da Can misteriozno nestane iz javnosti, posebno u ključnim trenucima svojih novih televizijskih projekata. Glasine kažu da turski glumac koristi svoju vidljivost kako bi obožavatelje držao u neizvjesnosti, što je jednostavan marketinški potez s ciljem privlačenja pažnje. Međutim, postoji i mogućnost da Yaman ne želi biti ometan u ovom trenutku, budući da je savršeno ušao u ulogu Sandokana, te je odlučio privremeno odustati od svijeta interneta kako bi se mogao potpuno posvetiti snimanju.

Can Yaman
Can Yaman FOTO: Instagram

Također treba napomenuti da je Can Yaman u prošlosti pokazao značajnu netrpeljivost prema uplitanju korisnika u njegov privatni život.

"Zaista ste smiješni s ovim izmišljenim djevojkama, ali to nije istina. Nikada nisu postojale," napisao je u jednoj priči povodom glasina o njegovoj sljedećoj vezi nakon raskida s Dilettom Leottom. "Kad sam imao pravu djevojku, učinili ste sve da je uništite bombardirajući nas teorijama da je sve lažno. Sada, kada sam se nevjerojatno potrudio distancirati se od svijeta tračeva, stvarate sve ove nestvarne djevojke i želite uvjeriti ljude da su stvarne," nastavio je Can Yaman, umoran od toga da mora objašnjavati svoje životne odluke drugima, kako na društvenim mrežama, tako i izvan njih.

Popularnu seriju 'Viola boje mora' gledajte na RTL-u od 21.15 sati! Serija je dostupna i na platformi Voyo.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'BRAKA NA PRVU':