Život na vagi

Ana iz 'Život na vagi' zablistala u vjenčanici na svadbenom slavlju, za RTL.hr otkrila detalje: 'Slavili smo do zore'

Ana iz 'Života na vagi' udala se prošle subote, a za RTL.hr je podijelila dojmove sa svadbe

RTL.hr
21.05.2024 10:56

Ana Žderić Kračun iz 'Života na vagi' u subotu se udala za  Dominika Kračuna kojeg je upoznala zahvaljujući showu, a nakon što su se ranije vjenčali kod matičara, odlučili su prirediti veliko svadbeno slavlje. Ana je za RTL.hr otkrila detalje. 

''Ponovno se po mom glasu čuje koliko nam je bilo lijepo na svadbi, a slavlje se nastavilo i kroz nedjelju'', rekla je Ana. 

Ana Žderić Kračun, Život na vagi
Ana Žderić Kračun, Život na vagi FOTO: Privatan album

''Moram priznati kako sam očekivala da će mi taj dan trajati vječno, a na kraju mi nikad brže nije ništa prošlo u životu. Ustala sam u šest ujutro i slavili smo do zore tako da sam i legla sljedećeg dana u šest ujutro'', dodala je. Otkrila je kako su ispratili tamburaše koji su ostali posljednji te da je sve bilo po planu, a otkrila je da su imali i mali novitet. 

Ana Žderić Kračun i Dominik Kračun
Ana Žderić Kračun i Dominik Kračun FOTO: Privatni album

''S obzirom na to da je Dominikov otac iz Zagorja, stigli su nam Kuburaši koji tradicionalno pucaju. Kako smo hodali do crkve pješice, oni su se poredali uz cestu i pucali kako smo prolazili što je baš bilo nešto novo i zanimljivo'', objasnila je. Rekla kako je sretna što ću joj većinom svi uzvanici, koje je pozvala, stigli na svadbu. 

Ana Žderić Kračun, Život na vagi
Ana Žderić Kračun, Život na vagi FOTO: Privatan album

''Bojala sam se da ne uđem u salu, a ona bude prazna. No, evo ostalo je ako dva mjesta slobodno'', priznala je Ana. 

Njihovu kćer Niku, koja će kraj svibnja proslaviti prvi rođendan, su tijekom svadbe čuvale strina i teta, a navečer je prespavala kod Anine prijateljice koja nije mogla doći na svadbu. 

''Moja Nika je pjevala s nama i sa svećenikom, baš se veselila. To mi je bilo najbitnije – da ona uživa'', rekla je Ana. 

Dodala je kako joj je bilo drago što podij nije bio prazan, a pjevale su se i slavonske i zagorske pjesme, a iako je htjela izbjeći presvlačenje - nije uspjela.  ''Nisam se planirala presvlačiti iz vjenčanice, no ljudi su mi u plesu svako malo gazili po njoj da sam morala. Nije mi se dalo više to trpjeti'', priznala je Ana. Otkrila je i tko je sretnica koja je uhvatila njen buket. 

''Jedna, mala, lijepa djeveruša od 14 godina ga je uhvatila, drago mi je zbog nje, iako sam ciljala na jednu prijateljicu što se treba udati'', našalila se Ana. 

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: