Život na vagi

Ana iz 'Života na vagi' objavila fotografije sa svoje djevojačke zabave: 'Buduća mladenka'

Ana Žderić otkrila je da priprema svadbeno slavlje

RTL.hr
16.05.2024 10:00

Ana Žderić iz četvrte sezone 'Života na vagi' objavila je fotografije s djevojačke zabave i otkrila da sprema vjenčanje. "Buduća mladenka", napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u cvjetnoj haljini i s čipkastim velom. 

Objavila je i fotografiju sa sestrama i prijateljicama. 

Ana Žderić
Ana Žderić FOTO: Instagram

Inače, Ana je u svibnju prošle godine dobila kćer Niku s Dominikom Kračunom, finalistom pete sezone 'Života na vagi'. 

Za RTL.hr je progovorila o porođaju. "Taj dan sam bila kod ginekologice na pregledu, sve je bilo uredu i samo odjedanput je pukao vodenjak. Za raniji porođaj nije bilo nikakve naznake, ali njoj se očito žurilo", ispričala je Ana.

Ana Žderić, Dominik Kračun
Ana Žderić, Dominik Kračun FOTO: Instagram - Ana Žderić

Podsjetimo, Dominik i Ana su u srpnju 2020. otkrili da su u vezi i sretno zaljubljeni zajedničkom fotografijom na Instagramu. "Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši", napisao je Dominik.

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: