Život na vagi

Ana iz 'Života na vagi' za RTL.hr o velikom svadbenom slavlju: 'Bit će 300 ljudi...'

Ana iz 'Života na vagi' imat će pravo slavonsko vjenčanje s Dominikom, a za RTL.hr je otkrila detalje

RTL.hr
16.05.2024 13:18

Ana Žderić Kračun iz 'Života na vagi'  imat će veliko svadbeno slavlje s Dominikom Kračunom kojeg je upoznala zahvaljujući showu i ranije su se vjenčali kod matičara. Sada slijedi pravo slavonsko vjenčanje, a za RTL.hr je otkrila detalje.

Podsjetimo, Ana je sudjelovala u četvrtoj sezoni 'Života na vagi', a u subotu se udaje za Dominika Kračuna koji je bio finalist pete sezone istoga showa. Ana i Dominik imaju kćer Niku koja će 27. svibnja navršiti godinu dana. 

''Na djevojačkoj večeri je bilo odlično, što se čuje i po mom glasu, a slavilo se do pola četiri ujutro – bilo je zanimljiv. Dominik je čuvao Niku tijekom djevojačke, a ja sam je čuvala kada je njemu bila momačka. Mi se sve dogovorimo'', rekla je Ana. Dodala kako je svadba ove subote. 

Ana Žderić Kračun s prijateljicama, Život na vagi
Ana Žderić Kračun s prijateljicama, Život na vagi FOTO: RTL

''Svadba je u subotu, velika, slavonska... Bit će 300 ljudi, a od kandidata iz 'Života na vagi' doći će Sara Sitarić, Matej Petrović zvan Bubi. Zvala sam i Macu, no njoj je nešto iskrsnulo'', otkrila je Ana.

Priznala je kako je uzbuđena, no i napeta. ''Jako sam uzbuđena, no osjećam kako sam pod stresom zbog 100 obaveza... Pogotovo jer je sve na veliko i s puno ljudi pa sve mora biti po nekom redu i njihovim običajima kako to već je u Slavoniji'', objasnila je Ana. ''Volim običaje, no puno je to posla'', dodala je, a otkrila je i mali 'hint' za vjenčanicu.

Ana Žderić Kračun sa sestrama
Ana Žderić Kračun sa sestrama FOTO: RTL

''Volim da je vjenčanica što jednostavnija – što jednostavnije, to bolje. Ne volim kič, no vidjet ćete uskoro'', komentirala je samozatajna Ana.

Osim svadbe koja je čeka, Ana je komentirala i koliko uživa u majčinstvu. ''Obožavam ulogu mame, uživam u njoj i lijepo mi je. Kada nisam imala dijete, nisam ni zamišljala da može biti toliko lijepo. Volim je neopisivo i željela bih još jedno dijete. Uživam zaspati s njom i jedva čekam probuditi se pored nje da ponovno budem s njom'', ispričala je Ana. Otkrila je kako ponekad uživa i u 'noćnom životu'.

Ana i Nika, Život na vagi
Ana i Nika, Život na vagi FOTO: Privatan album

''Nekada bude teško, ako je dijete bolesno – naravno da bude težih i lakših dana. Nekada se po noći probudi pa se igramo usred noći što je isto predivno'', rekla je Ana za RTL.hr.

Propuštene epizode 'Života na vagi' pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: