Život na vagi

Ana Žderić posvetila romantičnu objavu suprugu Dominiku: 'Ti si moj princ, moja radost'

Ana Žderić Kračun objavila je romantičnu objavu sa suprugom Dominikom

RTL.hr
02.11.2023 11:00

Bivša kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi' Ana Žderić Kračun posvetila je romantičnu objavu svom suprugu Dominiku Kračunu, finalistu pete sezone showa. 

"Još kao dijete, sanjala sam na kako na bijelom konju dolazi moj princ i vodi me u carstvo zagrljaja, ljubavi i sreće. Danas su se svi moji snovi ostvarili jer kraj sebe imam osobu kao što si ti. Ti si moj princ, moja radost i sve moje na svijetu. Naša ljubav je uljepšala svaki moj pogled na svijet i dala mu čaroliju koja je nepresušna", napisala je na Instagram storyju. 

Ana Žderić Kračun i Dominik Kračun, Život na vagi
Ana Žderić Kračun i Dominik Kračun, Život na vagi FOTO: RTL

Inače, Dominik i Ana su u srpnju 2020. otkrili da su u vezi i sretno zaljubljeni zajedničkom fotografijom na Instagramu. "Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju mi se vratila vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana mi je bila najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potreba da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam ja tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje svijet bi bio puno ljepši", napisao je Dominik.

Ranije je za RTL.hr progovorio o njihovoj ljubavi. "Višak kilograma stvarao mi je razne probleme, a jedan od najvećih bio je da nemam djevojku. Međutim, kako sam gubio kilograme, povećavalo se samopouzdanje i moram vam priznati da sam, čim sam izašao iz kuće, našao pravu ljubav, baš kakvu sam tražio i jako sam sretan zbog toga", komentirao je finalist Dodo. 

Par je u svibnju ove godine dobio kćer Niku, a Ana često dijeli njezine fotografije i pokazuje koliko uživa u majčinskoj ulozi. 

Show 'Život na vagi' gledajte na platformi Voyo!